Merter Shell'den İstasyona kadar Trafik pert durumda
Printable View
lpgside yaramaz arkadaşlar arabanın ciddi çekişini düşürdü daaha önceleride yazmıstım... bence arabasını seven kullanmasın. ne olur ne olmaz...
küçükköyde pek bilmeyen bi yerde açıldığında ki izdihamı gördükten sonra mümkün değil gitmem. bu arada yarım depo ya yakın 95 oktan opetten alımıştım gerisini full den fulledim olumsuz bişey hissetmedim
dükkanda olmasam giderdim kesin yaa
İmkanı olanlar kaçırmamalı bence....
FULL MERTER TOZKOPARAN 25.01.2011 %25 indirimli Akaryakıt - Sayfa ...18 gönderi - 11 yazar - Son gönderi: 47 dakika önce
individual ´isimli üyeden Alıntı Marka duyulması reklam amaçlı güzel bir strateji artık buna karşı shell, bp, opet, bakalım ne gibi.
http://www.techturkey.com/.../74241-...n-25012011-25- indirimli-akaryakit-
2 saat önce aldım,150benzin 100 gaz. lpg 1.68 benzin 2.97.en fazla yarım saatte bitti işim fakat gittikçe kalabalıklaşıyordu,mümkünse güngören tarafından girin.Bedava redbull ,bedava lokum, promosyon araç kokusu + mendil hizmet baya güzel.Kalabalığı iyi idare ediyorlar ellerinde seyyar post cihazları var içeriye gitmeden anında ödemeye yapıyorsun,zaman kaybı yok.Tavsiye ederim çok güzel.
arkadaslar ben gittim 11'de siraya girdim depomu doldurdum cok cabuk sira geldi ama suanki izdihami dusunemiyorum bile :)
geliş yönünüze bağlı ben bakırköy tarafından geldim,güngörenin içinden greenpark oteli geçtikten sonra sağ taraf bir yol ayrılıyor,oradan merter metro istasyonunun oraya bağlanan bir yol var oradan geldim,baya boştu.şimdi nasıldır bilmiyorum.mecidiyeköy istikametinden gelinirse e-5 en mantıklısı
opel odakın gerisine yeşilin binasının oradan başlıyor :D
en mantıklı yol e-5 cevilibağ yan yoldan devam edip opel odağa gelmeden sağa dönüp aşağa doğru ininmek yol bittikten sonra sol tarafda kalıyor zaten istasyon oradan ters yönde gitmek gerek 50 metre kadar ters gitmekte sıkıntı yok çünkü herkes istasyona gidiyor yoldan araba gelmiyor tersden olur yani :D
sıraya girin felan diyorlarmı?aradan girsek olurmu
o taraftan geçtim , böyle bir kuyruk olamaz
Aldım bende.. Şimdilik bi sıkıntı yok bakalım..
20 dakika falan bekledim sıra..
son 25 dk :D