|
|
#1 | |||
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Kafadan dip basık 1.9 Vivaro:)
|
Başlıktada belirttiğim gibi, Avea'nın 250mb'lik internet paketini aramızda kullanan varmi acaba, aksamları 1 saat felan ebuddy MSN'den giriş yapsak bu paket bana 1 ay yetermi. kullanan varsa. bi yardımcı olabilirmi. paketi E71'de kullanıcam bu arada.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
100mb bile hayli hayli yetiyor bana
sırf msn kullanıcaksan 250mb çok rahat yeter __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Chevy Sonic
|
msn le bitiremezsin 250 mb interneti rahat rahat kullan
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Evet sadece, msn kullanıcam. Facebook zaten 0.facebook kullanarak giriyoruz. 100mblikte msn felan kullanıyormusun usta sen. kullanıyorsan nekadar sürede bitiriyorsun o limiti.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
faturali hat avea ise dikkatli kullan olur ya yanlislikla limiti asarsan fenaaa geciriyorlar ....
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
|
valla ben 100mb lıkta msn çok nadir açıyorum
whatsapp açık devamlı,foruma falanda giriyorum yetiyor sırf msn kullanıcaksan 100mb al __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
|
Zaten sadece MSN kullanıcam, Siz foruma vs'de giriyormussunuz o halde yetiyorsa msn pek fazla etki etmez
|
||
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
e72 de takılı olan turkcell hattımda 250mb paket var
tüm ay full whatsapp 24 saat açık yanında facebook mail ve msn kullanıyorum bitmiyor
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
TechTurkey
|
yazın 3hafta yazlıkta kaldım ve devamlı internetteydim , o zaman bitti 100mb. 5800 kullanırken,facebook forum msn ıvır zıvır girdiğim zaman 100mb çok rahat yetiyodu ama iphone da anca yetiyo
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Tofaş Kartal 1.6
|
ben ilk avedan 1 gb lık aldım iphone 3g kullanıyorum 3 ay ödedim sonra bi baktım hergün nette olmama rağmen fazla geliyordu 250mb geçtim o bile fazla geliyor mail,internet,msn,facebook,twitter ve arada googmap kullanıyorum fazla bile geliyor.250MB yeter artar bile
__________________________________ Biz Böyle Mutluyuz |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Faturali avealiyim, 7 aydirda 250mb kullaniyorum hic paket asimim olmadi. Sadece sahil beldelerinde ve sehirlerarasi cekme sorunu var
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: -
|
şu internet muhabbetine vodafone geçtim
9 lira sanırım şu anda sınırsız ![]() belli bir mb geçince hız mız düşüyor ama olsun
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
100 mb paketi kullanıyorum ve hergün en az 1-2 saat forumlarda , haber sitelerinde vs. dolanıyorum ve bu zamana kadar hiç dolduramadım.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: honda
|
bende e71 ile 100mb kullanıyorum
7/24 nimbuzz diye program sayesinde face chat, msn, twetter hep açık, bunun yanı sıra facebook gibi sitelerdede bolca takılıyorum hiçbirşeyide kısmadan kullanıyorum nadirende youtube den video izliyorum, ay sonuna 3-5 mb kalıyor bile ![]() size 100mb yeter de artar çünkü e71 de iphone gibi oldukça relax bi internet kullanıım olmadıgından çok fazla mb yemiyor. __________________________________ seni unutmayacagız Madi... Rpmturk Boost Projects www.rpmraceevents.com |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Ben Harita, Explorer, v.b. herşeyi kullanıyorum 250mb anca bitiyo..
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
aynen 100 bile gayet yeterli , hele bide opera mini yükledim , nette ne varsa boyutu telefonda görülecek şekilde küçültüp herşeyi düşürüyo.Face , tech , google görselleri vss allah ne verdiyse takılmama ramen çok memnunum.Avea öğretmende ,öğretmenlerle görüşme harici kral geçirmeler yapan avea nedense internette insaflı davranıyo(son faturam ayarı biraz kaçırmamdan dolayı 190 lira , internet hariç
![]() )
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Ben de her ay 100mb alıyorum.
Msn, Facebook, forum vs heryere de giriyorum. Hicbir sekilde bitmiyor. Yazın 1 kez bitti, tatile giderken tüm yolu navigasyon acık gittim + otelde sürekli cepten baglıydım o sekilde... __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
250mb aldım bu ay fazla geldi, doldurmak için bi sürü gereksiz şey indirmeye başladım
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
100 mb alıp sadece okul zamanlarında tech e girip bitiren bi ben miyim acaba avea da
üstüne aşıp 25 kontörüm gitmşti zamanında sonra almadım bir daha.. opera mini kullanıyordum
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |