OGS cezası gelmiş eve okumadı heralde cihaz,bu cezayı nereye yatırıyoruz netten PTT ye yatırabilirsiniz yazıyor başka bişey yazmıyor.PTT yemı yatırıyoruz bu cezaları=?
OGS cezası gelmiş eve okumadı heralde cihaz,bu cezayı nereye yatırıyoruz netten PTT ye yatırabilirsiniz yazıyor başka bişey yazmıyor.PTT yemı yatırıyoruz bu cezaları=?
ogsniz aracın üstüne ise bankaya telefon açıp halledebilirsiniz cezayı siliyorlar diye biliyorum..
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ziraat bankasından yatırabilirsin ogs ler ziraat bankasından açılıyor çünkü yüklemeside ordan yapılıyor. ben ordan yükletiyorum.
hsbc kartınız var ise ordan da yatırabilirsiniz hiçbir yere gitmeden..
ptt bilmiyorum ama vergi dairesini yatırılıyor..
cihaz plakanın üstüne kayıtlı değil o yuzden arayıp sildiremiyorum malesef.İlk cıkan ogs lerden bu buyuk ihtimal ziraat bankasındandır.
Şİmdi aradım konustum,nereden alırsanız alın dilersenız sadece tebligatla gidip tüm PTT şubelerinden ödeyebiliyorsunuz.
Kardeşim aynı sıkıntı bende vardı
aşşağıdaki telefondan ulaşıp tebligat numarasını öğren sonra ver birine gitsin yatırsın PTT den
Karayolları 17.Bölge Müdürlüğü
OGS-KGS Ana Kontrol Merkezi
Cengiz Topel cad. Etiler mah.
Fsm yolu üzeri Beşiktaş / İSTANBUL
Müşteri Hizmetleri
0212 444 11 17 (7/24)
FAKS :
(0212) 263 42 23
(0212) 287 71 22
( 0212)257 04 81
(0212)265 76 04
Bugün PTT den indirimli olarak ödedim fazla vaktimi almadı ogs kımın uzerine olursa olsun tebligatla gidip ödeyebiliyorsunuz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)