2005 model tek kırmızı 1.9tdi passat a yazılım atabilen yada attırmış olup kullanan arkadaşlarla fikir alışverişi yapmak istiyorum
2005 model tek kırmızı 1.9tdi passat a yazılım atabilen yada attırmış olup kullanan arkadaşlarla fikir alışverişi yapmak istiyorum
B18c specR swap eg
Tek kırmızılı passat 110 hp... Safe mod bi yazılımla 135 hp gibi bi rakam alınabilir.. Biraz daha dumanlı agresif bi yazılımla 5-10 hp daha almak mümkün![]()
teşekkür ettim safe mod ve dumansız tercihimdir zaten
yakıtla ilgili bi sıkıntı olurmu peki? ve bu yazılımı kime ne kadar maliyetle yaptırabiliriz?
arac triptronıc şanzıman bu arada
B18c specR swap eg
pm atan arkadaşlara tşkkr ederim önümüzdeki hafta kendileriyle bizzat görüşmek isterim ama +/- leri neler onları da bilmek isterim daha fazla bilgi lütfen...
B18c specR swap eg
pm değil de burdan yazayım ben başka arayan olursa forumu arattığındada bulabilir hem ..
pschiptuning barbaros bayrak ' a yaptırabilirsin ve kesinlikle öneririm.. özellikle vag grubunda herkesi gözüm kapalı yönlendirebiliceğim bir insan .. gerek sohbeti muhabbeti , gerek insanlığı gerekse iş bittiğinde kalıcağın memnuniyetten dolayı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)