|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
yardımlarınızla hallettik teslim ettik arkadaşlar , hepinize çok teşekkürler.
------------------------------------------------------------------------------ arkadaşlar işletme öğrencisi kız arkadaşımın bi ödevi var , ben işletme ile ilgili kısmını değilde pazarlama ile ilgili kısmı hakkında bilgi verebildim , piyasayla iligli yüzeysel kullanıcı bilgisi olan birisi olarak ama daha teknik bi analiz gerekiyor sanırım..Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica edicem. toyota swot analizi, üretim süreçleri, üretim süreçlerinde kullanılan karar mekanizmaları,piyasadaki yeri ve değeri, üretim ve işletim stratejileri Son Düzenleyen Ahmet Saraçoğlu; 27-01-2011 12:10. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
güncel....
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Jetta MK6
|
başlığı okuyunca heyecanlandım ama sorduklarından hiç anlamam
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Ae86 Levin 4a - Ae86 Levin Sedan 4age
|
Toyota Ruhu ve Toyota Kültürü kitaplarını incelemenizi tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: corolla e15 & sierra
|
aynen öyle bi kitap var çeko okuyan arkadaşlarım da görmüştüm.swot analizi konusunda da halkla ilişkiler kitaplarını karıştırmanızı öneririm.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
perşembeye yetiştirileceği için biraz geç kaldık edinmek ve okumak için malesef , yinede bi araştıriym teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
google amca yardımcı olmadımı bro??
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
geçen hafta toyota ile ilgili swot analizi yapmıştık derste ortaya karışık ama diğerleri hakkında bilgim yok
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Ne olduğuna dair bile hiçbi şekilde bilgim olmayan şu swot analiz hakkında (toyota ile ilgili) aklınızda kalan yüzeysel bi bilgi verebilirmisiniz
Hiç swot analizim olmadı benim , en azından yazılanları direk copy-paste ile arkadaşıma gönderir yüzeysel bilgi vermiş oluruz.Demek bi özelliği varmış ki derste incelenen bişeymiş bu toyotanın ıvırı zıvırı. Son Düzenleyen Ahmet Saraçoğlu; 25-01-2011 23:05. Sebep: EDITTT, adını bile yanlış yazmışım yani o derece , sword değil swot muş :D |
|
|
|
|
|
#11 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Pek birşey yazmadık aslında , herkes kendi fikrini söyledi.
Şu grafikte nasıl birşey olduğunu anlatıyor ![]() Toyota bizim derslerde de çok geçiyor , google da kısa bir araştırma yaparsan aslında hepsinin cevabını bulabilirsin __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Bana pek bişe ifade etmese de direk kopyaladım , işe yaramış.Çok teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
JIT yani just in time production ın kökeni toyotadır o yüzden makale zengini bir firmadır 5-6 makalede mevzuyu derinlikle çözersin... zaten googleda aratırsan çıkar konunun derinlikleri.... geri kalanı içince marketingturkiye.com a göz atarsın olmadı özel mesajla dön ben yardımcı olmaya çalışırım sana
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
toyotanın bir üretim felsefesi vardır adı kaizen'dir. kaizen kelimesini araştırırsanız baya bi bilgi bulabilirsiniz.
japoncada anlamı kai=değişim zen=daha iyi anlamlarına gelir ![]() bi tane kaynak buldum ama ingilizce işinize yararmı bilmemhttp://www.e.okayama-u.ac.jp/~kshimi...nloads/iir.pdf |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: i-30
|
Toyota Swot buyrun ingilizce ama çevir kafana göre uyan uymayanları
![]() http://www.freeswotanalysis.com/auto...-analysis.html http://www.oppapers.com/essays/Toyot...nalysis/144352 swot analizinde bir cacık yok aslında maddeler halinde yazıp gecicen de yerlerine oturtmak biraz uğraştırıcı s (Strengths) güçlü yönler w (Weaknesses) zayıf yönler o (Opportunities) fırsatlar t (Threats) tehditler demek bunları kafana göre sallayıp oturtucan kısaca ama dikkat edilmesi gereken fırsat olabilecek birşey güclü yonde olabilir o yüzden hangi başlık altına koyucagın önemli kaizende kabaca kökten değişiklik (yenilikler) yerine ufak ufak minik değişiklikler yaparak yayarak uzunda zamanda daha etkin sonuca varmak bu işine yarar Ahmet bak benim çok yaramıştı ![]() http://www.bodrumgundem.com/haberdetay.asp?ID=977
__________________________________ 1881 - 193∞
Son Düzenleyen Berkan; 26-01-2011 15:27. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
yardımlarınızla hallettik teslim ettik arkadaşlar , hepinize çok teşekkürler.
Son Düzenleyen Ahmet Saraçoğlu; 27-01-2011 12:10. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |