|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: bemeve
|
arkadaşlar hep aklıma takılmıştır, belki aranızda bilen birileri vardır diye düşünüyorum. jant aracın bu kadar dışındayken ve araç lastiğe/janta kadar basıkken bu araçlar nasıl yürüyor? ciddi anlamda bu tarz birşey yapmak istiyorum ama coiloverı en serte çekince araçta aşırı sekme olmazmı? nasıl yapılır bu iş bilen birileri varmı aramızda?
![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: EVO 6 TME
|
İsan işi değil bunlar düz yolda gider bu yada resim çekmek için bu kadar indirmişlerdir bu aşamaya gelene kadarda her şeyiyle uğraşıyolar çamurluklar,kamber kiti vs vs
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: T-jet
|
bunlar büyük ihtimalle havalı amortisördür. mümkün değil bence böyle yolda gidebilmek. çekimler için dip basıyorlar.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: '74 Camaro, Turbo Brabus
|
bu tarz arabalarda air ride tarzı süspansiyonlar oluyor diye biliyorum yani devamlı bu şekilde dolaşmıyorlar. kendileri içerden yükseltip alçaltabiliyorlar
__________________________________ 74 model sehpa... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bana kalırsa bu şekilde sürtmemesi mümkün deil bencede foto çekmek için bukadar basıyorlar yada sürte sürte geziyolar.
__________________________________ 34 UC 0869 34 UZ 2859 |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: bemeve
|
bazı awol wagenwerks vs. videolarında yürürkende gözüküyor bu tarz araçlar, ilginç yani
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
air ride sedat onlar
o hale indirip foto cekiyolar veya bazı video cekimleri içinde o hale getiriyolar.. o halde o ülkelerde bile yürümez yoksa o araçlar
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Bende çok araştırdım alayında air ride var videoların çekildiği yerlerde genelde otoban filan zaten,bir bizim memlekette yok şu icat yoksa yürüyebilmesi imkansız..
Son Düzenleyen EM-RE; 26-01-2011 10:11. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Turbo 106 GTİ S16
|
Bizim ülkemizde herşey pahalı air ride sistemlerine 3.500 tl den ağızlarını açıyorlar... Belki hakkıdır bilmiyorum ama Lambo kapı modası da başladığında 2.500 tl den başlıyordu şimdi 800 e kadar var ama kimse yüzüne bakmıyor
ilginç bir ülkeyiz
__________________________________ S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
pejocan 1.6 lt. 0-400 best tıme 13.302 |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Ülkemizde 3,500 tl ısteyen yer neresi?Yaptıgı örnek araçları varmı yol tutuş yada yaptığı urunun ne kdr ömrü oldugu konusunda bilginiz varmı?
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
ne gerek var havalıya bas bı kere yeter
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
İzmirde falan yapan yer vardı 3500tl gibi birşey istiyordu onlar galiba.
Benim merak ettiğim , aldık air ride sistemini atktık aracımıza güzel güzel kaldırıp indiriyoruz ama normal yükseklikta yol tutuşu nasıl o körüklerle. Yurtdışında da çok ucuz bir sistem değil zaten , burda hiç olmayan birşeye 3500demeleri normal
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
zamanında bursada bi clio sportta vardı.hatta dergiyede cıkmıştı,en basık haliyle ve yüksek haliyle cekilmiş fotoğrafları vardı.
__________________________________ retro vwmk2 |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: -
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ANGRY BİRDS
|
bize okulda göstereceklerdi lafla kaldı hidrolik pnömatik felan o tarz bi sistem sanırsam kafa çalıştırılırsa ilk etapda üretilir ama seri üretime dökülmediği sürece hep fiyatları ucuk olur bi gösterirlerse çok fena olur okulda cihazları var artık göstermezlerse hocadan temelini rica edeceğim...
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Bu işi düzgün yapan biri çıkarsa ciddi para kazanır.Belki çok hızlı arabalar yapmaz ama gunluk kullanım araçları düzgün bir sistem olursa çoğumuz yaptırır diye düşünüyorum bugun nam çakma coillerine 1,500 lira filan çekiyor.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: T-jet
|
bursada 2500tl civarına yapıyor, kendi gördüğüm 4-5 araçta var bursa içi.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: ANGRY BİRDS
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: RED VTi
|
adanada bi araçta vardı.bilgi alınabilir sistem hakkında
TRD dE TeK ! AiR SuspeNsioN Ae101 |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 23:57 ::::

o hale indirip foto cekiyolar veya bazı video cekimleri içinde o hale getiriyolar.. o halde o ülkelerde bile yürümez yoksa o araçlar