Saatlerdir açılmıyor sanırım cezalı ödicez gibime geliyor,son dakkaya bırakırsak olucağı budur aşağıya inip ruhsatı almaya üşendim cumartesi :(
Printable View
Saatlerdir açılmıyor sanırım cezalı ödicez gibime geliyor,son dakkaya bırakırsak olucağı budur aşağıya inip ruhsatı almaya üşendim cumartesi :(
Tescil tarihi icin diyorsan dogru ay/yil'i tutturmak yeterli sanirim, ben simdiye kadar hic dogru gunu giremedim ama hep sisteme giris yapabiliyordum :) Bugun de oyle oldu
Ayrica taksit istiyorsaniz bankanizin sitesinden odeyin, ben vardir diye vergi dairesinden yatirdim da taksit yokmus orada :o
nekadar cezaya giriyor odemessek ?
hiç niyetim yok bu aralar odemeyede :D
Bızımkı komple sıkıntı tarık ya garantinin internet hesabını kullanıorum 6 arabanınkını ödicem şirket araçlarıda dahil,o kartıda şimdi onlara bağlamak istemiyorum world le yapıcaktım o kartı çok kullanmıyoruz diyede banka yolları gözükücek gibi duruyor.Bu arada makaslı gidince araban cok güzel duruyormus ayrıca maşallah güzel yol tutuyor :)
Ordanda yatırsan ödeme yaptığın kredi kartına göre eğer bankanın böyle bir hizmeti varsa taksitlendiriyolar. Ben geçen sene bu şekilde yatırdım baktım Bonus 3'e bölmüş ödememi.
Bende giremedim web sitesine yatıramıycaz sanırım bugün.
@Onur,
Faiz oranları çok arttı. Ben geçen sene ödemediğim 3 tane için (2009 -1+2 / 2010 1) toplamda 800 lira civarında ödemem vardı 170 lira faiz binmişti üstüne 1000 lira gibi bir para ödedim.
Biz gokinin yanımızdan giden otobüsün içinde eski kız arkadaşını görme ihtimali yüzünden yavaşlayıp ekonomi spec'e geçmek zorunda kaldık.. :D
Bu arada bunlar yarın ödesekte %2.5 alıcaklar ve siteye giriş yapabilmiş olmama rağmen araç bilgileri bulunamadı diyo hadi 1 tanesini yanlış yazıorum dicemde hepsinde aynı hatayı veriyor. :(
Web sitesi kanırttı resmen ama sonunda ödeyebildim :)
Bugün aldığım en güzel haber oldu vergi diliminde düştüğümü öğrenmek ve 104 Lira yatırmak :D
vergi dairesinin sitesi uctu,
garantinin kendi adresinden nakit sekklinde ödeyince taksit oluyormu arkadaslar
ben az önce ödedim garanti şubeden.261.50 tl.haşııııırt :)
Yatırmayanlar yatırsın yazık günah çok faiz alıyolar artık, bana fena girdi son ödemediğim 3 taneden geçen sene.
internetten kredi kartıyla yatıracam da sistem çalışmıyor :s
yarın yatırsak noluyor??
Cezalı olarak ödersin..
cezası ne kadarki :)
Ben az önce siteden ödedim kredi kartıyla..261.5 çekti..Cezası ekstrede mi ortaya çıkar:)
ödemedim 1 tl geçirmişler şimdiden :D