en son 4 sene önce tatil yapmıştım. Birde miniklerin yazlık faslı oldu onun hariçi anıldan pek farkım yok.
Printable View
en son 4 sene önce tatil yapmıştım. Birde miniklerin yazlık faslı oldu onun hariçi anıldan pek farkım yok.
Herşey bahane Bangkok şahanee...:D:D
always Çeşme butun yaz;)
haftasonları marmara ereglisinde yazlık,haftaiçleri iş :) arada birde kumburgaz tohaç ve ozanın yanına..:)
belki bi haftada ayvalık ilerde...
yaw o thailand neymiş öle yaa :D hiç zevkim deil eheheh youtube ta bi video vardı otobüsle gidiolar amcalar o geldi şimdi aklıma eheheh
akdenizde ve egede her yere gider 2 şer gün kalırım zaman zaman...ama esas tatilimi her zaman bodrumda yaparım..
alo çeşme gelen yok mu :) bodrumda otel var kalcak olan varsa ince ayar çekeris :D
huehuehue..bodrum,çeşme,antalya...haftasonları görebilirsiniz beni....:D :D :D
çeşme alaçatı bodrum powered by NAVARA buğracııım
Akden'zdeyim bu`` ayin sonu obur ayin basi
Bende yarın kısmetse ankara 4 gün falan kalıp gelcez sonra Belki ılgaz dağı sonrada altınoluk :)
seçimden sonra yıllık çeşme tatilim 1 hafta..yeter ztn...heybeli adamda var ztn..daha napalım =)
antalya kemer alanya forever :D
otobüsdeki adamlar kievdeler thailand da değil. Bodrum tek gecerim kadın sesi in egzos sesi out :icon_tup: (tabi bekar gidebilirsek)
çeşme güzeldir ;)
10 yıldır oradayım,boyalık civarı eskiden agırlıklı olarak 06-35 plakalı araclar ve sosyetenin dısında bi ceşme vardı neredeyse son 5 yıldır 34lerin hükümdarlıgı altında,ama her ne kadar kalabalıklassa da,sosyetikleşse de yine de çeşme güzeldir...
Nasipse Agustosun tamamına yakınını Çeşmenin bence en güzel koyu boyalık koyu...
i_could...