|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Pure White
|
beyler konu basit kullanmıs olanlar yorum yaparsa sevınırım.
bnm balata kacırmaya basladı gıbı hıssedıyorum. aracım 84 bınde 1.6ies. stage fln olmıcak arabamda cokta onemlı seyler yok.bıldıgınız fıltre egzos ıvır zıvır. honda oem sanırım fcc kullanıyor bugfun servısle konustum 325tl fıyat verdıler.dısarda daha ucuzmus sanırım. exedy kullananlar ömrü nasıl ole 10k 20k da bıtıcekse oynasmayalım hıc exedy ıle fcc ıcın zaten oem oldugundan sıkıntı olmıcagı kesın. .saygılar. __________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: focus tdci ghia 109hp 240nm
|
foruma üye By_FresH nickli arkadaşımızın 1.6ies ine 140 bin km.deyken exedy stage 1 almıştık çok memnundu hatta daha önce geçemediği 1.6 ies leri çok rahat ayırmaya başladı, şu an aracı sattığı arkadaşta keyifle kullanıyor (1 yıl oldu)
__________________________________ History; 96 corolla 1.6gli 114hp+ 98 civic 1.6ies 120hp+ 00 civic 1.4is 90hp+ 07 focus 1.6tdci 109hp... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
rıdvan orj alıcaksan servise gitme ztn, fcc ise dışardan alıp taktır yarı fiyatına gelir, toyota aisin kullanıyo mesela vvti larda, dışardan alıp taktırmak %50 fark ediyo fiyat bazında.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
dışardan bı kac yer var zaten tanıdıklar.exedy ıcınde fcc ıcınde o sıkıntı deılde .
su daha uzun omurludur kalıtesı aynıdır. bunun debrıyajı yumusaktır bunun bılmemnesı soledır fln lazım yanı o yorumları beklıyorum. daha dogrusu exedy ıcın guzel yorum gelırse exedy kullanırız. gelmez ıse dusunmeye gerek yok fcc alır gecerız. __________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
kanka ben ikisinide kullandım.
fcc biraz daha hissiz exedy karsısında ama kavraması güzel titreşimsiz ve kacırmıyor. exedy biraz daha hisli kavraması fcc nazaran bi nebze daha iyi kacırma neredeyse hiç yapmıyor ömür hakkında ne kadar gidiyor bilmiyorum fcc az kullandım aracı sattım bu aracımdakide daha yeni sende kullndın hissiyatını biliyosun. ömür konusunu bende merak ediyorum ama __________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
kimler ne baskı balata kullanıo dokulsun
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: im yok gibi..
|
exedy kullan rıdvan hoş gelio insana
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Red Civic
|
fcc orji diyorum ridvan bende senin gibi cok arastirdim 10 kisiden 8 i fcc 1 i valeo 1i exedy stage1 dedi
)
__________________________________ Erkan DOĞU
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
davulun sesi uzaktan hoş gelir...
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
![]() mesela omerım arabayı kullandım vıtes gecıslerı cok hafıf hıcbı sıkıntısı yok exedy varmıs oem begendım mesela.bnm baskı balataya gore cok daha ıyı kavrıyor. __________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
exedy. daha kaliteli daha yumuşak daha iyi verim olur
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Red Civic
|
fcc var bende ciceqim
) 22o liraya almıstım. 7 bin km felan oldu cok memnunum.ama bi arkadasda vti var stage kullanıyor oda hemen hemen aynı gibi ben fark hissedemedim.
__________________________________ Erkan DOĞU
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
kullandın mı exedy yı kullandıysan kac bın km kullandın tepkılerı nasldı 5bınde 10 bınde 15bınde_?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Yok
|
fcc , dışarda dediğin gibi daha uygun bulursun bende çok memnundum
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
ben exedy ıcın cok ıyı bı referans cıkarsa exedy tercıh edıcem olmadı fcc ye devam
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: im yok gibi..
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
fcc ıle bı sıkıntımız yok oem sonucta kotu olsa fabrıka koymaz ..exedy ıle karsılastırınca nasıdlır.exedy daha mı ıyı tutar dahamı ıyı kavrar debrıyajı sertmıdır yumusakmıdır.
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: civic d14z2
|
![]() exedy kullanıyorum ama fcc iyidir
|