:)
güncel olsun bakalım
Printable View
:)
güncel olsun bakalım
24 saatlik teg sahibiyim timu saolsun aracını sonunda verdi bana :D ilk izlenimlerim kullanmaktan bıkmayacağım bi araç kullanımı mükemmel diyebilirim motor sesi iç gıcıklayıcı sağından solundan ses gelmiyor alt takımıda süper daha ne olsun :D:D
hayırlı olsun bahri :) timuya hala yakın bi sıkıntı çıkmaz :D
saol tşk ederim ufuk
timuda olması çok fazla bişe değiştirmiyor en az onun kadar titiz bakıyorum arabalarıma buda aynı şekilde olacaktır
timu cumartesi geliyorum şu işlemleri halledelim
bismillah bu da bizim burdan 1 integra typer YouTube - Fuat`s DC2 B20VTEC Igniter Problem Missfire Test
TEG güzeldir,özeldir ...
hiç düşünmeden alınabilecek bir araç otomatik 1.4 den sonra devrim gibi gelmişti bana..
güncel diyelim :)
opssssss..
TEG'i sattık diye buradan kopucak değiliz ya günceli:D
hayran oldum valla. :)
Sahip olmak gerek :)
güncelleyelim :) :)
böyle bi konu da 306GTI-6 için açıcam inşallah :)
teg sahibi olmadan burda okuduklarınız cidden askıda kalıyor. bi tane alıp direksiyonunuza oturduğunuz zaman burda yazılanlar ne kadar yavan bilgiler diyorsunuz. kendimden biliyorum.
vtec varken bu integrada ne var ki bu kadar özel diyordum. 20 yıllık araba ahı gitmiş vahı kalmış dedim.
ama vteci satıp integra alınca vay anasını dedim.
herşeyden önce yaşından beklenmeyecek derecede konforlu araba. zaten üstüne basılmış ama yol tutuş konusunda devrim niteliğinde. orijinal yayları ve alt takımında sayısız eksiklerine rağmen antalyadan dönerken virajlardaki kaabiliyeti ile şaşırtmıştı. şimdi tein yaylar ve kısmen düzeltilmiş alt takım ile yola adeta yapışıyor. eskiden viraja girmeden "acaba" derken şimdi gönül rahatlığıyla çizgiden şaşmadan girip çıkabileceğimi biliyorum.
diyarbakırda bazen inceleyen meraklılar bakınca aa üstü açılıyor aa kliması da var aa kemer takma uyarısı varmış diyor. sonra dönüp ee sıfır arabaların bundan ne farkı var diyorlar ve neredeyse orta sınıf bi sıfır arabanın 4 te 1 i fiyatına :)
cidden kendine hayran brakıyor namussuzlar :D
edit: ayrıca duruş itibariyle kasa güncelliğini yitirmiş gibi görünüyor. ben ilk aldığımda 15 ATS ve 60 yanak lastikleriyle 4x4 havası veriyordu. hatta pişman olucam galiba dedim. ama 5 cm yaylar ve 16 TE37 jantlarla şimdi bu duruşu var ki :) karşısına geçip bakınca farların diz kapağımın hizasında olduğunu görünce daha bi seviyorum :) ilk aldığımda şehirde gezerken milletin acıyarak baktığını ve belki akıllarında "zavallı çocuk, parası olmayınca hurdaya biniyor" düşüncesinin geçtiğini hisediyordum sanki. ama bi kaç ufak dokunuştan snra cumartesi günü gezerken dönüp bi daha bakanlar, yanındakini dürtüp arabaya bak diyenler arabaya bakarken kaldırımda ayağı takılanlar filan görünce cidden hoşuma gitti :)
ufak makyaj işi teg'i baya güzelleştiriyor kanka dediğin gibi.
baya bi dikkat çekici oluyor..
Arayanlar için bir nimet bu konu...
Bilgi eklemek isteyen TEG kullanıcılarının yorumlarını da bekliyoruz :)
vti neysede bunu satmayacaktın be arkadaşım. :)