Konuyu devamlı güncel tutsak daha iyi olur sanki :)
Bilgisi olan tegciler açtı konuyu , böyle bi konu da CRX için bekliyoruz tecrübeli ellerden :D :)
Printable View
Konuyu devamlı güncel tutsak daha iyi olur sanki :)
Bilgisi olan tegciler açtı konuyu , böyle bi konu da CRX için bekliyoruz tecrübeli ellerden :D :)
çok güzel bir konu olmuş :)
Listemi yaptım, TEG için parça toplamaya başlıyorum ufak ufak JDM tarz için bikaç parça aldım, TR'de ki en iyi TEG'i yapıcaz inşallah, speclerinde en iyi yürüyen GTI-6'yı yaptıktan sonra tabi :D
ben TEG alamadım sen al kardeşim ühü ühü :hehe:
Hahaha :D
Kanka herşeyi tamam bi arabaya sahibim çok şükür fakat şöyle bi durumu fark ettim kendimde, herşeyi tamam olan bi araba almamam lazımmış uğraşıcağım para harcıycağım bi araba lazımmış :D
Kısaca birşeyler girmesi lazım rahatlık batıyor yoksa zuhahah :D :D
auhahah yok kanka o kadar uzun boylu değil ya o kadar zengin değiliz biz :D
Yavrum satmadan alabilsem bunu müzelik yapıcam zaten :(
Ama mecbur, zaten daha baya bi süresi var. Kendimce parçalar topluycam ilk olarak!
Yook abi yoook sana JDM ruhu işlemiş :D , GTI felan pek sarmadı seni galiba uğraşılcak araba istiyosun :D
Her zaman hondacıyım ben, ilk pejo bu :)
Kaliteli arabalara binmek, spor arabalara binmek güzel oluyor ne kadar hondacı olsakta...
Sarmama gibi bi durum değil, uğraşılcak bi yanı yok arabanın her yeri 10 üzerinden 10 :D
Spor koltuk alıyım diyorum orj koltuklar efsane, başka bi aracın direksiyonunu koyiyim diyorum e o da güzel vs vs diye gidiyor anlıycağın :)
bu yazılanlanlardan sonra teg furyası başlar :)
alican olm git peco ile uğraş yaa.
integraya liste yapmak kolay. ben hergün yeni bi liste yapıyorum :) ama son şeklini almaya başladı ve bu ay ya da temmuz başında büyük bi adım olarak başlıyoruz kısmetse :)
Hayırlı olsun kanka:D
TEG'i nasıl satmaya bir anda karar verdiysem almaya da o şekilde biranda karar verdim cahit, yapıcam bitane daha.
Ama '' tam '' yapıcam..
by_hayali@ aynen mustafa abi 'tam':D tamam bi kaç arkadaş var ama satar mı bilmiyorum sorucam;)
okanturan@ kanka ben sana pm'den söyledim GTI-6 takasta üstüne biraz para alırım :)
ayriyetten seninde bu yazdıklarımız dışında gözlemdiğin farklı şeyler varsa yazsana kanka, debriyajı hidroliğe çevirdin ondan biraz bahsedersen yapılan işlem,maliyeti, oranlar da ki kısalma filan çok yararlı olur bizim için. baya zahmetli bişeye geçtin çünkü.