7 nin 500 liralık fiyat farkı 6S teki eksiklik nedir ? değer mi ?
iPHONE 7 FİYATI 32 GB (Apple Turkiye Garantili) - VATAN BİLGİSAYAR
iPHONE 6S FİYATI 32GB (Apple Turkiye Garantili) - VATAN BİLGİSAYAR
biraz kafam karıştı hangisini alayım ?
7 nin 500 liralık fiyat farkı 6S teki eksiklik nedir ? değer mi ?
iPHONE 7 FİYATI 32 GB (Apple Turkiye Garantili) - VATAN BİLGİSAYAR
iPHONE 6S FİYATI 32GB (Apple Turkiye Garantili) - VATAN BİLGİSAYAR
biraz kafam karıştı hangisini alayım ?
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
7de dahili hafıza 256 GB, 6s 128 GB
7de LED ekran var, 6s LCD kullanıyor
7de işlemci 2.23 Ghz, 6s 1.8 Ghz
7 dört çekirdek, 6s çift çekirdek
Dahili yazmışım, yükseltilebilir hafıza yazacaktım orayı düzelteyim. Bence değer. İşlemci ve çekirdek farkı performansı fark ettiriyor. Ekranıda daha kaliteli. Iphone zaten Golf Passat gibi küçük altın. 500 lira fazlayı satarkende geri alırsın. Alış fiyatlarına aynı oranda değer kaybediyorlar sonuçta. Büyük ekran önemliyse 6s Plus almanı öneririm. O zaman 7deki işlemci ve ekran yapısı farkı pek bir anlam ifade etmez. Tabi onun farkı ne kadar bilmiyorum.
şimdi 2, el fiyatlarına bakıyodum bu ürünü buldum fiyatı çok iyi ama kıllandım çakma filan olmasın
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
7 32gb sıfır altın sarısı 2900 tl
PROSTOCK GARAGE
O ilandakini büyük ihtimal birisi paraya sıkışıp kutusunu açmadan bozdurmak istemiştir. Hattın üzerine telefon alıp kutusunu açmadan çok kişi var telefon bozduran. 500-600 eksiğine veriyor.
Apple iPhone 7 32 GB (Apple Turkiye Garantili) Fiyatı
Abi hepsi buradayi takip et bazen daha uygun a veriyor.
1gun sonra kapina teslim ediyorlar.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
6s kullaniyorum baya kasmaya basladi bu aralar anlamadim.Hafiza doluya yakin diyedir belkide guncellemelerdende olabilir tam anlayamadim 6s alcaksan iyice bak abi .I phone x kullanan var mi acaba deger mi o parayi vermeye ?
Bence 6s için de 7 için de 32gb çok düşük bir kapasite. Cihazlarda çekilen sırf fotoğraf ve video boyutları zaten bir süre sonra dolduruyor kotayı. Alınacaksa minimum 128 alınmalı diyorum.
6s ile 7 arasındaki 500 TL fiyat farkı da değer bu arada.
Allah 7 nin belasını versin.Özelliğini bilmem ama 7 bi boka yaramaz. İlk çıktığında aldım 2-3 ay sonra internet bağlantısı bozuldu sadede wifi den bağlanabildim verdim 1 hafta telefonsz kaldım yenisi geldi 9-10 ayda onu kullandım telefon önce yavaşladı bi kaç defa kapatıp açtım düzelir diye komple gitti açılmadı bi daha, şimdi bekliyorum bi tane daha verecekler. İçindeki bi dünya resmim notlarım vs gitti yeni geleni hiç kullanmadan değiştirmeyi düşünüyorum. İphone3-4-5-5s-6 kullandım sadece bi defa 5 im arızalanmıştı ki onları çok vurdum kırdım. Bunları korumalı kılıftan çıkarmadım 2 side bozuldu
evox
Ekran boyutu onemli degilse ve 6s aklinizi celiyorsa 5se bakin, daha hesapli olur.
"Korkmadık, savaştık"
7 yi bi tek etsem etsem ekranından dolayı tercih ederim yoksa diger özellikleri benim için çokta önemli değil haa dediğiniz gibi 32 olanlar sorunluysa da hiç tercih etmem
PROSTOCK GARAGE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)