|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Linea 1.3 Jet 90HP!
|
18.500 Bin TL'ye kadar Araç bakıyoruz arkadaşıma dizel ve 2006model yukarısı olması şarttır marka olarak bişey düşünmedik ama şuan özellikle baktıklarımız '
Hyundai Accent ve Fiat Linea' bakıyoruz! yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler... ++++ Hyundai Accent Era 1.5 CRDİ MCT - 18.500 TL - İzmir - Araba.Com ...Yarın bu araça bakmaya gidiceğiz nasipse fiyatı çok uygun geldi diğer ilanlara göre telefonda konuştuk adam 3parça boya var yarın ekspertize sokcaz sizce araç nasıl??? bide sizin fikirlerinizi alayım dedim!
__________________________________ Kaderimin efendisi de benim Ruhumun kaptanıda.. ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
seat ibiza alınabilir.
__________________________________ Ekn garage |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
ibiza değilde cordoba tarzı bakıyoruz şuan
![]() ++bugun linkteki araçın yanına gittik araç galericinin dediği gibi 3 parça boyalı kapıdan falan ama biri resmen araçın üstünde bıcakla oyarak resim çizmeye çalışmış :d o yüzden araçın full boyanması lazım o yüzden anlaşamadık. __________________________________ Kaderimin efendisi de benim Ruhumun kaptanıda.. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
18.000TL Kia Cerato 2007model 108bin KM'de ilk sahibinden araç çok temize benziyor ama tabi genede ustamıza göstericez sizce bu fiyata böle bi araç alınırmı ?
Kia Cerato için çok iyi gidiyor,çok az yakıyor diyo kullananların araç hakkında nediyosunuz? __________________________________ Kaderimin efendisi de benim Ruhumun kaptanıda.. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
umarım ucuzsa vardır bir sebebi lafı boşa çıkar.. ama 80 bg oldugundan mı ucuz acaba. bunun bir de 110 bg likleri vardı yanlış bilmiyorsam. onlardan bakın derim. bu arada dizel araçların km si 100000 in altında olunca işgillenmeni öneririm.. km si düşürülmeyen bir dizel araç görmedim piyasada..hele ki galerilerde. arıza ışığı yanıyor diye arıza ışığına giden kabloyu kesenler mi istersin. sensör ü iptal ettirenler mi..
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
![]()
|
yoksa fazlamı veriyoruz
__________________________________ Kaderimin efendisi de benim Ruhumun kaptanıda.. ![]() |
||
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Konu silinebilir.
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|