|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Toyota Auris
|
Hakan (MAXI) abiden aldigim gostergeyi taktirmak icin isini temiz ve hatasiz yapicak yer ariyorum arkadaslar.
Afr sensoru Egt sensoru Yag basinci Yag sicakligi sensorleri baglanicak. Aracin beyninden hiz ve devir cikislari alinacak (beyin cikisindaki yerleri belirlendi) TPS sensorunden cikis alinacak. Konsolda ekranin takilacagi yer belli ama konsolun orta kisminda bir parca sokulecek yani konsoluda temiz bir sekilde sokup takabilmeli. Diger sensorlerinde montaji ve baglantisi icin bilgili olmali. Daha once bu cihazdan baglamis olursa tadindan yenmez zaten Temiz guzel is yaptigi surece fiyatta anlasiriz elbet
__________________________________ rezil oldum. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Grande Punto
|
Kanka en temizi kendin yapman ben sevmiyorum arabayi baskasina sokturmeyi...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Ya konsolu bir sekilde kendim hallederimde, diger herseyin takilmasi icin isin ehli birisi lazim
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Kimse yok mu taktıran yahu... Yada bu iş için yer tavsiyesi yapacak.
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Jetta MK6
|
floryada emre abi var elektrikçi. Tam yerini ve dükkan ismini bilmiyorum ama daha önce gitmiştim. İşçiliği 10 numaradır, zaten sen götürünce o nereye nasıl montajlanabileceğini söyler, en güzel şekilde de kırmadan etmeden toplar.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Yeri belli zaten yapılacak tek iş elektrik işi değil kaynak vs de yapılacak egt afr sensörleri için yap sıcaklık ve yağ basıç bağlanacak falan.
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Arkadaşlar yok mu kimse acaba? Kimse mi hiç gözterge falan taktırmıyor herkes mi kendi takıyor bu aletleri
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Arkadaşlar AFR ve EGT sensörü için yerleri düz boru işini hallederken halledicem,
Fakat yağ basıncı ve yağ sıcaklığının sensörlerini motorcuya yaptırmak lazım sanırım bostancı ya da göstepe sanayide kim yapar bu işi? Zaten o sensörlerde takılırsa geriye sadece kablo bağlamak kalıyor o zaman kendim yada oto elektirikçisiyle falan hallederim sanırım gerisini. __________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
bostancı sanayıde jdm works e gıt.ordan bana elektrıkcı lazım de onlar sana gosterır.
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
önce motorcu lazım sensörleri takmak için, egzoz hattındakiler için gider egzozda hallederim sanırım zaten kat iptal olucak falan iş var orda
![]() Ama elektirikçiden önce yağ basınç ve yağ sıcaklık bağlanmalı. __________________________________ rezil oldum. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 95 EG Coupe, Doblo, Fiarino, Caddy
|
Maslakta savaş paşaoğluna git herhalde an az on tane bağlamıştır.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: MINI
|
Ben Pasaoglu Service'te yaptırdım, orada yaptırmanızı tavsiye ederim.
__________________________________ Benzin 10TL olsun, Zengin-Fakir belli olsun.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
sen bi git sor once sonra egzoscuna gıdersın.
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Custom Garage
0532 773 33 38 Gökhan İpeköz yardımcı olur __________________________________ '06 Mini Cooper S |
|
|
|
|
|
#15 |
|
TechTurkey
|
Maslak sanayi Paşaoğlunda çok gösterge montajı yapıldı,
Custom garage da yapıldı Maslak sanayide Serkan diye bir arkadaş var onun tecrübesi var Maslak sanayi peak garajda takılanlar oldu Kendi takan arkadaşlar oldu Başka ilgili-bilgili elektrikçilere taktıranlar oldu __________________________________ |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 | ||
![]()
|
Bunları komple takabilecek bir garaja gidip halledicem inş. Artık arabayı değiştirmeyeceğime göre taktırayım hepsini ![]() Custom bana yakın onlara gidicem sanırım. __________________________________ rezil oldum. |
||
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |