Jack Daniel's la görüştüm ben 1 konteyner göndericekler. Satar Havaii'ye kaçarız ak.
Printable View
Jack Daniel's la görüştüm ben 1 konteyner göndericekler. Satar Havaii'ye kaçarız ak.
son durum nedir acaba?
Dizilim,
http://img155.imageshack.us/img155/7186/adszxt.jpg
Son durum tam gaz devam
kısmetse ordayız inşallah 3.20M coupe :)
full destek (EOT 91) ;)
diğer markalar olarak bende ordayım :)
yagarsada yagmazsada ordayız =)
eray nası devirdiysen cumleyi bi b.k anlasılmo
hava yağarsa Pendikte yapılacak falan deniyordu, son karar Maltepe heralde?
elpici king
İSTANBUL İçin 5 Günlük Hava Tahmini - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
maltepe arkadaslar hava açık ....
bu dizilişten hiç bişi anlamadım ben :)
En arkadamı durucaz biz şimdi koskoca M Power lar yazmış en arkaya atmış :D
kardeş ben arabayı ters koyar,içinde demlenirim ordan nası resmini çekicen vapurmu kiraladın :D
0 çizmek serbestmi cem :D
o anı düşünemedim bi an eray abi denizden çıkıyo falan :D
Cem gidiomuyuz?iptallik bi durum varmi?birde saat kacta konuda yazmiyor sanirim!!
alıntı cem(bmwteamden)
Saygıdeğer bmw sahipleri,sevenleri,
Etkinliğimiz de herhangi bir aksaklık veya tarih erteleme söz konusu olmadan,planladığımız gibi maltepe sahil iskele ispark da buluşmak uzere yarın yola çıkacağız...Hava durumu şuanlık için yagmursuz ve elverişli gözukuyor herhangi bir yağış durumu olsa dahi biz orda olacağız...
Bu guzel gunde özellikle etkinlik alanında veya etkinlik alanına gelirken şahsi şovlardan ,tehlikeli haraketlerden şiddetle uzak durulmasını önemle rica ediyoruz...
Keza etkinlik alanında muzik açılması gereksiz yere kontak açılması veya kendini ispatlama çalışması asla olmayacaktır... neyazıkki bu tarz davranışlarda bulunan arkadaşlar otopark yetkilileri tarafından dışarı alınacaktır...
Biz BMW markasına gönul verenlere yakışacak şekilde etkinliğimizi başlatalım ve sonlandıralım bize yakışan budur....
Yaklaşık 20 M power aracımız ve 50 ye yakın bmw serimiz suandaki reel tahminimiz olarak gözukuyor bunların yanında Drift acamdey, TRtuning ve bircok bmw klubü bizlerle olacaktır...
Turkiye şartlarında bukadar kalabalık bir etkinliği henuz duzenlemedik umarım bu toplantımızın fotograflarla videolarla olan yansımaları dunyada ses getirecektir...
Etkinlik sonrası fotoğraf ve videolara ulaşmanız için facebook altında bulunan '' M serisi & E36 kullanıcıları '' gurubuna uye olabilir ve sizde elinizdeki fotograf, videolara bu yoldan paylaşabilirsiniz...
alıntı harici:ayrıca avrupa yakasından gelicek kişilerde 2.köprüden önceki cepte saat 11 gibi bulusucak sanırm bana o yönde pm gelmişti.otopark buluşma saatide 12.00
mekan yeri:Bostancı vapur iskelesi daha sonra sağdaki Süreyyaplajı Migrosu geçtikten sonra deniz kenarındaki telle çevrili alan.
Tamamdir tesekkurler donacaz ama guzel olucak sanirim :)
eğer hava güzel olursa bizde üsküdardan 2cabrio 3 coupe 2 ti ve diğer markalar olarak gelicez...
kemik kadro kar yagsada orda bmw seven sevmeyen eşi dostu herkesi bekleriz...
istenbulda olsakta gelsek :)
herhangi bi erteleme söz konusu değil arkadaslar biz 12 gibi ordayız arzu eden byursun gelsin..
Arabayi yikatioruz :) cem hava buz gibi panpaaa :D
turkiyenin en cok katılımlı bmw buluşması oldu diyebilirz gelen gelmeyen söz veripde gelmeyen:) herkese tesekkurler fotograflar gelicek
bu grupdan da eklemeye devam ediyoruz
baya guzel buluşmaydı cok soguktuu :d
çok kalabalıktı baya güsel oldu
ama çok soğuk oldu :D
Cem fotoları koyun kanka.
Fotoğraflar için sabırsızlanıyorum valla :)
kardesim simdilik bu sayfada ekliyorum sonra yukleyi,p ayrı konu acıcam burdan bak
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren
fotolara +18 işareti ekleseydiniz okadar Bmw'yi bi arada görmek zararlı olabilir :D :D
inanılma guzel bir gunde M couplerden 46 csl lere m5 lerden M3 lere ...
fotolardan sonra gelemeyenler biraz üzülecek
çok güzeldi düzenleyenlere teşekkürler, acayip bi soğuk vardı ama ya
Bende geldm dolandm 10dk duramadm fena soguktu.sahane e36lar vardi :)