25.800 hasara kadar karsılaması gerekiyor o zaman, neden karsılamıyorlar kardesim?
Printable View
harbiden kaskonun yarısını verme muhabbeti ne öyle bi dünya varmı
geçmiş olsun hasarı buyuk değil güzel toplansa her turlu içe siner ama senin içine sinermi bilmem.
bana kalırsa verin kaskoya borclarınızı kapatın durumu toparlayınca daha güzellerini alırsınız..
cok gecmıs olsun gercekten eger aracı kaskoya verırsenız acık acık söylıyeyım ben talıp olurum araca
bence yaptır bin sonra ah lan ne anılarım vardı demeyesin,ben babam yüzünden vectrayı sattım kaskoya pert etmiştim içim hayla acır 2 sene oldu
öncelikle çok büyük geçmis olsun.gönül isterdiki hiç bunlar olmasin.
tamam aracinizin hasari fazla degil ama aracinizi yaptirdiniz,ayni kaza yapmadan önceki hali gibi diyelim. öyle bir an geldiki aracinizi satmak zorunda kaldiniz sizi hiç olmadik laflarla üzeceklerini tahmin ediyorum.kaskonuzu brz daha zorlayip 35 bin üzeri bir rakamla anlasip aracinizi vermeniz sizin için daha iyi olur kanisindayim.diyelimki aracinizi yaptirdiniz satmaya karar verdiniz satacaginiz rakamda bu fiyat araliginda olacagi kanisindayim.onun için ben sahsen ugrasmaz verirdim genede karar senin?
birde hasarinizin neden yarisi karsilaniyor bunu hiç anlamadim ben
tekrardan geçmis olsun.Allah beterinden korusun.
+
enes uğrasma ver gitsin bencede 35 i yükseltirsin biraz çemkirme çirkeflik le.
sonra önüne çıkıcak ilerde
-aa bu ba değilmi nekdr güzel duruyo
*ne güzeli pertten döndü o araba bi moka yaramaz
gibi yorumlar gelicek gelmesede dillencek dolancak milletin arasında moral bozmaya keyif kaçırmaya gerek yok hiç...
Nazara geldi nazara, geçmiş olsun...
Arabada pek birşey görünmüyor bencede uğraşılmiycak birşeyi olduğunu sanmıyorum ben kıyamazdım vermezdim kaskoya bu kadar hasar için...
Airbagler sıkıntı onlar olmasa cidden hasar yok arabada tampon far kaput o kadar...
Cok geçmiş olsun ben olsam kıyamazdım...
öncelikle çok geçmiş olsun.BA gerçekden çok güzeldi ki bence hala güzel arkadaşlarında dediği gibi şaseler sağlamsa yaptırılır binilir tabi içinize sinerse
Arabayı ver gitsin ..Sen paranı al bakma daha geri..
Biri illaki alır toplar belki bir dönemde biner amaaaa satarken epey uğraşır ...