Mert yazıcak bişey bırakmamış. :)
Printable View
Mert yazıcak bişey bırakmamış. :)
Enes cok gecmis olsun :( allah korumus. Arkadaslarinda dedigi gibi ver kaskoya gitsin. Piyasa degerini vermek zorundalar senin aracinla asa yukari ayni ozelliklere sahip araclarin ilanlarini gonder ve bastir. 2 elde satacagin rakkamin az altinda bir parayi alabilirsin. Zaten hakkin.
Kardeşim şimdi gördüm, çok üzüldüm valla. Geçmiş olsun. Valla sana birşey olmadıysa boşver gitsin, dünya malı sonucta. Ben yerinde olsam maddi durum neye el veriyorsa, en mantıklı nasıl oluyorsa öyle yaparım. Araba sonucta bu yine alınır.
Eger takintiliysan arabani toplasan bile hicbirsey eskisi gibi olmayacak ve soguyacaksin tipki benim 350z ile ufak bir kaza yapip topladiktan sonra cok sevmeme ragmen sogudugum gibi :)
Cogunlugugun dedigi gibi ver gitsin ve elinde kalacak parayla mumkunse borclanmadan icine sinecek bir araba al..
Cok gecmis olsun.
arabada bısey yok toplat bın bak keyfıne bu hasar sayılmaz
çekirge 1 zıplar 2 zıplar 3 de kaskonu iptal ederiz sonrada kara listeye alırız
kimseden kasko yaptıramazsın;)
böyle bi durumda sicil temizliğide olmuyor böyle şeyleri yazarken insanları gakeyana getirecek şekilde değilde yardımcı olacak şekilde yazarsanız daha yararlı olur.
Herkes aynı şeyi söylemişte bu en bastırılmış hali :) Yinede uğraşcam biraz daha.
Sağol hakancım , çok mantıklı yazdıkların büyük ihtimal öyle olacak sanırım.
Sağol, evet bende soğurum muhtemelen olmuyor eskisi gibi.
Aynen,
Tabi ki doğru değil sigortadan intikam alma planları..İnsanın damarına basınca ilk etapta bende düşündüm onu yaparım ederim diyede hem etik değil hem bize yakışmaz hemde zarar vercem derken zararlı çıkarsın.
Sağolasın sen beni çok iyi anlarsın bende seni çok iyi anlıyorum.Ama gereksiz öyle intikam alma çalışmaları , alabildiğimizi alacağız inşallah.
gecmıs olsun ıns daha ıyılerını almak nasıp olur
geçmiş olsun ama bu arabada bişey yok bence topla mis gibi bin gene araban içinbe sınecek sekılde toplatırsan sıkıntısız bınersın
sat bence başka birşey al
Büyük geçmiş olsun Enes.
Bence kaskoya ver hiç ugraşma.Eger toplarsan da eskisi gibi olmayacak.
eğer ki fikren ep3'ten geçtiysen , daha da ep3 binmem diyorsan çok da fazla düşünmene gerek yok , arabayı toplamana da gerek yok
vakit nakittir , bir an önce paranı cebine koymaya bak Enes'im
her şekilde , hakkında en hayırlısı olur inşallah
geçmiş olsun....yeni sahibinin değerlendirmesi daha iyi olur bence.... rabbim herkezin gönlüne göre versin..
forumda ayni durumda bir araba daha var. perte cikmisti bir kac ay once baslik acmisti arac sahibi olan arkadas fotograflarini koymak icin. simdi o arac yapilmis ve satilik ilani verilmis satilacakmi satilmayacak mi cok merak ediyorum.
bu arada bence de perte ayrilmasi daha mantikli..
sigorta firmalarını zarara uğratıp haksız kazanç sağlama düşüncesi ile yazmamışki adam.kaza bela olursa hakkımı sonuna kadar ararım verdiğim paranın her kuruşunu talep ederiz demiş.ne var şimdi bunda?bilerek pert edip bunu meslek haline getirmiş olsa eyvallah haklısın tabi.
senin firma hangisi ise isim verde uzak duralım ondan.firmalar kurumsal kimliklerine zarar gelmemesi için müşteri memnuniyetini had safhada tutarken bu şekilde düşünce tarzı çok yanlış.
35 değide biraz daha kastır 37- 38 e ver arabayı kaskoya.
sonra git 15 20 lira arası bi fiyata kaskodan arabayı geri al.
sok sanayiye 5 lirada masraf et.
daha sonrada araba bitince 30 liraya ver gitsin :)
her turlu kardasın kardesim...
Konu zaten bayaa karisti enesinde kafasi karisik bide boyle mesajlarla insanlari yanlis bilgilendirmek kendi basins gelenin herkesin basins gelicegini sanmak yanlis bisey ama suda bi gercek 1 sene icinde rucu hakki olmaksixin 3 defa kaza olursa sirket policeyi iptsl ediyor ve tramere girisini yapiyor siz police yaptirmak istediginizde sirketler hasar rizikosu fazls oldugu icin police kesmek istemiyor
Ben ak sigortadayim ve gorevim sahada dolasip servisleri ve suistimal hasar yapsnlari bulmak sigortali araclari kontrol etmek