sen çıkma endüstrisi denen şey ile tanışmadın galiba :) nie sıfır alıosun ki?
Printable View
lsitede de parçaları fyatlarını biraz pahalı geldi sanki, piyasada daha ucuza yaptıra bilirsin.
eğer paran varsa bence yaptır.
tekrar geçmiş olsun
çok geçmiş olsun..bu arabayı kaskoya verip tekrar typer almayı düşünüyorsan verme toplat derim çamurlukta değişmez kaputta iyi bir kaportacı güzelce çıkarır diğer parçalarıda servis dışından çok daha uygun fiyatlara bulursun emin ol servisin yazdığı parçaların %60 ı değişmesine gerek kalmıcak zaten tekrar typer alacak olursan bundan temiz typerı zor bulursun..ama artık typera binmicem başka araba alıcam diyorsan ver kaskoya gitsin al paranı...
yazıktır kaskoya verilir mi bu araba,ikitelli den hepsinin çıkmasını temin edebilirsin.sıfır parça almaya ne gerek var.
Öncelikle geçmiş olsun.
Toplatmadan önce iyice baktırman iyi olur iyi bir serviste motoru indirip şaseleri ve kuleleri kontrol edin sorun yoksa gerisi önemli değil.
Enes arabanda hiç ama hiçbirşey yok. Kayda değer bir hasar değil Miniklerin dediği gibi rahatlıkla çıkma parçalarla hatta bulunabilirse tamir edilmemiş çıkma airbaglarle rahatlıkla toplanır. Arabanda çok emeğin var kaskoya vermek seni zarara sokar bence. bence kaskoya verme arabanı yaptır.
bide enes emınım şasede en ufak bısı yoktur.daha kotulerını gorduk.
peki enes kaskoya bu aracı onarın serviste diyince ne diyo?
Enes bence ver aracı gitsin, geçmiş olsun bu arada. Yarın toplattığında içine sinmezse hiç zevk almazsın, tatsız olur.
enes toplat bu arabayı bence gerçekten sıkıntı yaratacak bir durum yok ... gönül rahatlığıylada binersin ... servisler amerikalıların tabiriyle death fucker :)
sport kaput çıkma 300
sport tampon çıkma 200-250
sport çamurluk 150-200
typer fiber lip 200-250
radyatör 150-200
sag sol depo typer farı 300-350
çıkma rakamlar bunların boya kaportası 1000 TL desen
başka birşey çıkmadığı takdirde 2500 TL ile 3000 TL arası rakama toplanır gibi.
Airbagler olmamak koşulu ile
kardeşim daha 1 ay önce bende kaza yapmıştım biliyosun.
arabayla ilgli bazı borçlarım vardı üstünede kaza yapınca durum daha kötü oldu.ama ben arabayı çok sevdiğim için satmadım.saolsun tanıdıklar vasıtasıyla toplattım.şunu söyliyim baya bi borç altına girdim bazı kişilere borçlarımı hala ödeyemedim biraz zorlanıcam ama bi şekilde ödenecek.ben senin yerinde olsam o arabayı kesinlikle toplatırım arabanda hiçbişey yok.ayışığı ibrahim kısa ile görüş derim başkada bişey demem.
Tamamen kişisel bir tercih durumu ama ben olsam daha iyisini bulamayacağım için toplatırdım.
Herkes önemsemiyor sanırım ama emniyet kemer sistemlerini 0 almanı öneririm, kemerlerde aktif gergi sistemi var kaza durumlarında bu boşalıyor hatta çoğu zaman airbag açılmadığı kazalarda bile gergi boşalır. Herkes direnç takıp geçer ama o zaman sana bağlı bir bezden farkı kalmıyor.Çıkmacıdaki gergilerde araba park halinde pert olmadığı sürece sağlam değildir:)
Enes kaskoya verdiginde zaten degerini alamayacaksın harcadıgın para yanına zarar kalacak :( Ben senin yerinde olsam güzelce araştırma yapar toplarım aırbaglar o kadar sorun değil maslakda neler neler yapıyorar 1.kısımda mcy mercedes servisinin üstüne var ona bir sor 2.kısımda subaru yerka nın karşısında var araştır ve yaptır, yada arabanın kasko degeri atıyorum 30 lira sana verilecek olan para 22.500 direk perte çıkar daha sonra araç satışa çıkınca arabayı satın al yaptır öyle sat ,tabi satışa çıkarılacak yakın bir rakamı kaskocunla konuştukdan sonra degerlendir ,perte çıkartırsın sonra satarken fazla isterler zorda kalırsın . Ama senin yerinde olsam aslanlar gibi binerim . . . Satılan typeR ların en temizi bile böyle bir kaza yapmıştır :)