|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
yeni ilik nakli olan crrahpaşada yatan 26 yasındakı bir bayan arkadasımız için ab rh+ trombosite ihtiyacımız vardır.
yardımsever arkadasların asagıdakı numraya ulasmalarını rica ederim tesekkurler mehmet 535 577 1356 __________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Kanka takaslı A rh+ uyarsa verebilirim.
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Trombosit için takas yapmazlar arkadaşlar (büyük ihtimalle), allah acil şifalar versin. Umarım en kısa zamanda bir yardım eden çıkar.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Ek civic
|
acil şifalar..takas olursa bende verebilirim..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
kankacım benim uyuyor ama ilaç kullanıyorum biliyosun eğer olur derlerse yinede veririm
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
çok geçmiş olsun abi kanbankasi.org sitesinde ab + lere bi bakın yardımcı olan çıkıcakdır zor bulunan kan oldugundan biz A poizitf çok oldugundan fazla duyarlı bulamadık...
bizede a+ lazım nasıl iştir anlamıyorm ya yakınımzda ya ilaç içenler var ya içki içmişler bi türlü en bulunan kanı bulamadık şişli çevresinde olup a pozitif kan verebilecek kimse varmı? hayır duası almak isteyen... __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Cuma, ctesi ve pazar icki ictim problem olurmu bu durum mesela bugin kan verecek olsam ?
Seko aradim seni tel kapali cikiyo __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
alkollu veya ilaç kullanan birisi kan veremez diye biliyorum saolun
__________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Kan vermeden once doldurulan kagitta dalga dümen ictiyseniz veremezsiniz yaziyodu kanka alkolle alakali bisey yoktu
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
koray abi sorup dönücem sana telefon çekmiyorms aradıgında ben sana telden dönücem öğrenip.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: evo6 tm crx
|
koray bey alcol kan degerlerini yükseltiyor
rahmetli anneme kan vericeğim zaman ögrenmiştim |