fiyat belirlenemez açık artırma usülü gidiyor...ayrıca bu ihalenin katılımına görede değişebiliyor..mesela E36 325 Turbodizel aracım vardı..onu 10 milyon artırıp almıştık gibi...yani neyin ne olcağı hiç belli olmuyor
Printable View
fiyat belirlenemez açık artırma usülü gidiyor...ayrıca bu ihalenin katılımına görede değişebiliyor..mesela E36 325 Turbodizel aracım vardı..onu 10 milyon artırıp almıştık gibi...yani neyin ne olcağı hiç belli olmuyor
güncelll unutulmasın ...
85bin ytlye satılmıştır :D
alana hayırlı uğurlu olsun:)
kim almış aracı ?
demiştim ben 75 de bitcek die demekki jant lastik filanda ekleyince öyle tuttu :D:D:D
şimdi 85 bin ytl diyoruzda...alan arkadaş onu ordan 85 bin ytl ye almicak bunun ötv si kdv si orda yattığı süre boyuncaki park parası ve motor hacminden dolayı o 85 bin ytl yi %165 ile çarpıyoruz arkadaşlar..buda demek oluyoki net bi hesap yapamadım şu an kafamda ama ordan çıkışı 215 milyara fln denk geliyo olması lazım..hemen kafada yaptım hesabı..o 85 bin ytl parmakta biten rakamdır...2.0 motor üstü araçlarda %165 le çarpılıyo parmakta bitirdiğin rakam..hacme göre değişiyor bu..2.0 altı %125..1.6 nın altı ise 0.85 ile çarpılıyor..bizim hesapları aştı o makine alana hayırlı olsun...bence lambodan daha değerli daha bizim kafada olan cihazlar var bekliyoruz..kısmet :):):)
1.6 ve altı 1.37 + 1.18 ötv
1.6-2.0 1.6 + 1.18 ötv
2.0 üstü 1.84 + 1.18 ötv ;) yani alana allah kolaylık versin
daha detaylı oldu..evet..zor iş :)
alana hayırlı uğurlu olsun inşallah herşeyiyle güzel yapar... zaten bu tarz egzotik araçlar böle rakamlara satılıo :( ahh ahh 911 turbo da bu şekilde gitmişti...
güzel araç ama toplaması hakikaten zor ya
230 bın ytl ye gectığımız cuma satıldı araç.biliginiz olsun.
1998 200sx var 4,650 fıyat vermısler satısı ıcın sagdan kazalı ama parcalar ıyı ıs yapar
mustı baksana bı
arabyı koç almış die duymuşdum hayırlısı olsun
bende gittim ihaleye bende çolakoğlu aldı diye biliyorum :)
genelde ihaleler gümrük memuru, vergi dairesi şefi ve otoparkçı firma 3lüsü arasında anlaşılarak düzenleniyor (tamamı demiyorum) buralardan araç almak pekte kolay olmuyo dışarıdan adamalara yedirmiyolar burdaki pastayı ihaleyede genelde kendi adamalarını sokarak ihaleyi baltalıyolar. yinede araştırmakta fayda var diye düşünüyorum....
akrabam Almanya'dan kesin dönüş yaptı, Opel Astra GT'leri vardı tek kapı F kasa, Yeşilköy gümrüğe bırakmışlar, böyle bi araba arayan kaçırmasın çok temiz
1 kereye mahsus o olay sanırım, onlar kullandılar o haklarını daha önce getirdiler, Aslında Almanya'ya götürüp satacaklardı ama orada çok ucuzmuş sanırm burdan oraya yapacakları masraf daha fazla oluyor diye hiç götürmediler gümrüğe bıraktılar, Plakalar da kargoyla gitti Almanya'ya :D
Gümrükteki otomobillerin üzerinde baktığınız zaman Hak vardır. Değişik bir bakış açısı ancak orda birisinin canı yanımış parası gitmiş hakkı var o arabanın üzerinde. Hayır gelmez gümrükten çıkan arabadan . İlla bi bela getirir.
satıldı hee alana hayırlı olsun!
ii para etmiş...hayırlı ossun..:D :D
yeni konu açmadan burdan devam edeyim dedim. Tasiş kafayı yemiş 1995 model %30 hasarlı passat ın satışa esas bedeli yaklaşık 30.700 tl , 90 model hasarsız range rover 62.900 tl , 2008 dodge callenger 88.000 tl :D nasıl fiyatlar bunlar anlayamadım...
Bu satıştada evo7 var...
3senelik hort :D
Yana yakıla Lambo arıyorum keko gibi :) C63 AMG ve Challenger SRT var bu arada,haberiniz olsun.
evet gelelim hortingen mesaja :D
kafayı yemekten öte bazen komik hatalar olabiliyor websitesinde :D
araba farklı ilan farklı hasar farklı vb.... gibi
ihaleye girmek için gidip resmi listeyi aldığınızda daha düzgün anlaşılıyor bu ...
Birde isterlerse 100000000 yazsınlar farketmiyor ...
1.de satılmaz 2. de satılmaz ise 3. de teklif usulu satışı yapılıyor :D
Tabi birsürü kuralı var ihale işinin ...
Bu arada çekinmeden herkez girebilir eskidendi o mafia ayakları falan :D
ha sadece şu var ordaki görevliler ile iyi geçinmek aldığınız otomobilin eksik sayısını azaltır ve mevcut eksiklerini tamamlatmaya yarayabilir ...
dolaşırken denk geldi
2000 model golf 1.6 tek kapı :icon_tup: kasada hasarda gözükmüyor
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/...12010k/a28.jpg
çok güzelmiş walla
bu işi istanbul içi yapan bazı adamlar var çoğu galerici. hepsi birbirini tanır kendi aralarında konuşur ona göre ihaleyi belirlerler. siz girmek istersiniz araç alırsınız hadi eyvallah der otoparkçı aracı size verir marşa basarsınız araç dizel ise 500 metre sonra araç stop eder benzin koymuştur otoparkçı :D bu işler böyle yürüyor malesef son noktadaki otoparkçı bile onlardan o yüzden ihale usülü işlerde hep bi tırtlık oluyor. olmasa bile giderler fiyatı yukarı çekerler piyasayla aynı paraya belkide daha üstüne pert araçlar alınabilir :)