arabanın yarı ömrunu almiştir..
Printable View
arabanın yarı ömrunu almiştir..
Drift ilk defa yaptığımız bir şey değil , o yüzden arabaya birşey olmayacağını biliyordum.Bir yere çarpmadıkları sürece bitecek olan şeyler lastik ve debriyajdı.Onlarıda alıyorum zaten.
Bunların dışında girişlerdeki bırandalardan dolayı çizikleri var ama halledilecek.Bu işin ilerlemesi için bazılarının fedakarlık yapması gerekiyordu.
Aracıma güveniyordum , pişman olmadım.O da beni rezil etmedi.Hala problem yok.İyiki vermişim diyorum hatta .
gerçekten arabanı verdiğin için seni tebrik ediyorum fedakarlık gerçekten gerekiyor fakat bu kadar reklam bu kadar yok dünya şampyonu övdüler övdüler biz oraya 34 plakalı zaten bildiğimiz araçları izlemeye gitmedikki onları zaten biliyoruz zannettikki herifler farklı otomobiller bu iş için yapılmış araçlar getirip bize tam bi şov sunacaklar tek kelimeyle rezaletti ve bence herifler kötü kullanıyolar ..... saygılar
Adamlar çok iyi kullanıyor.Özellikle Axel ve Harry.Benim arabayı da birtek onlar kullandı. Yoksa vermezdim zaten.Perşembe günkü antremanlardan sonra razı oldum vermeye.
Maşallah maşallah hele mustinin araç çok iyi performanslı bir görsteri yaptı.
Mustafa video falan varmı bizde nasiplensek :)
Gelir videolar bugün akşama kadar.Ekleriz buraya.Pazartesi haberlere falan çıkacak.Show tv ATV. Salı günü de heralde sabah programlarına çağırırlar.Seda Sayan a falan :)
Olum bayan kameraman paso çekim yapıyordu kimdi o bayan.Başımı belaya sokacaktı az kalsın.
Yanaşıp soraydın ya olm.Tayland görmüş adamsın.Sosyalsin yani o bakımdan :D
Valla araba Yoktu Desem Yeridir SM Hariç . Yabancıların yaptıklarını Türklerde Yapıyor ... 10 üzerinden 2 veriyorum ...
daha ii olabilirdi.mustafanın arabası olmasaydı tam bi fiyasko olabilirdi.300zx için diecek bişiy yoq okeye dönüodu yani.Open Diff hünerlerini bi daha gördük.evlat bi araba :)
FF lere de şaştım.amaç neydi ortada bi görüntüde yoqtu.
Helicopter e acıdım valla çok güsel show yapiodu ama acı son oldu
RC R32 Skyline kullanıcısına çok tebrikler en az harry kadar güsel bi show yaptı.
Sonuc olarak görkemin dediği gibi 15 ytl lik bişiy deildi.
eeheh yorumlar süper :D bu arada tebrik ederim mustafa çok güzel yazmışsın fedakarlık yapmak lazım diye, aslında D1 gelebilse süper olurdu daha gitmeden pek güzel olmayacağını tahmin etmiştim artık işi gerçekten yapanlar gelse süper olacak, hele şu drift okuluna dicek bişi bulamıorum rekor kırmış vs gidin bi bakın rekoru nasıl kırmış :D neyse ama bu işe destek çıkanların sayesinde gelişiyor herşey :) herkesi tebrik ederim
ya o fwd araçlar ne arıo orda ya allam yaa neyse...
Evet bu show karşılığında mustafayı hacca gönderme sözü vermiş Ahmet Abi :D
Artık mustafayı ilk hac döneminde gönderiyoruz :D
Vay be , 5 sene geçmiş show'un üstünden neredeyse.Gösteri , eğitimler vs vs derken şu duruma geldik :)
nerden nereye hacı efendı :D
Bende iştahlı iştahlı okudum 2 sayfayı sonra tarihe bi baktım ki :D :D :D hahahahaah
Dünya gözüyle drift yapacak bir 300zx göreceğim diye heyecanlandım, sonra tarihi gördüm vb.. daha sonra anladım ki iş başa düştü :)
Z32 TT güzel araba , kıymetini bilesin :)