|
|
#1 | |||
![]() |
Merhaba arkadaşlar ilan sitelerinde yaptığım araştırmalar sonucunda İstanbul'dan satılık birkaç Palio Sporting arasında çelişkiliyim.
Araç sahipleri her ne kadarda telefonda gereken bilgiyi vermeye çalışıyor olsalarda yinede Konya'dan İstanbul'a 600 km gibi bir yol katederek gelip biraz masraf etme zorunda kalacağım ve herkesinde istediği gibi hayal kırıklığına uğramayı istemiyorum. ![]() İncelemekte olduğum ilanlar şunlar, belki araçları bilen, tanıyan vardır aranızda: 1. sırada bu araç; 2002 Fiat Palio 1.6 16V Sporting 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el ve diğerleri; 2004 Fiat Palio 1.6 16V Sporting 13.500 TL Galeriden satılık ikinci el 2003 Fiat Palio 1.6 16V Sporting 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el İlanlar haricinde Palio Sporting konusunda, aramızda kullanıcısı yada daha önceden kullanan arkadaşlarımız varsa fikirini almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Son Düzenleyen Mst; 01-02-2011 13:15. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: cierrr 206 GTİ ;)
|
gecen aylarda bende bıtane alıcaktım bi test sürüşü yapayım dedim hiç ama hiç begenmedım 110hp 206ım vardı yanına yaklasamaz bıle
__________________________________ MKG 206 GTİ YM 206 GTİ ZP 206 GTİ |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: -
|
2. sırada 2004 hepsinden iyi geldi gözüme.
Fıatın hemen hemen her modelinde kullandığı 103 lük sağlam motordur.Fıat üzerinde oynayarak 120 bg lere getirmiş.(emmesi sıkıştırma vsvs)Biraz çok yakar ama zevkli araçlardır.Yerli gtıdır ![]() Muhakkak baktır servisine alırken |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
bahcelievlerde olan arkadaişlar var bi göz atarlarsa iyi olur eğer yolm düşerse gider bakarım ama çok detaylı anlamadıgımdan bi usta şart b.evler civarında..
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
O araç galericide, o diğerlerine göre biraz daha detaylardan bahsetmiyor, gel bak gibisinden konuştu, ben en iyisi bi İstanbul'a geliyim diyorum bu hafta içi.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
biz burda bakalım baktırmaya çalışalım sen ona göre gelmeye çalıs bu arada alternatif bulursun belki? __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: cierrr 206 GTİ ;)
|
4 kapı 206 bak derım 110hp hem daha seri hem daha güzel içi falan cok daha güzel paliodan
__________________________________ MKG 206 GTİ YM 206 GTİ ZP 206 GTİ |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
İlk ilandaki araç Maltepede, aslında ben gelmeden o araca bakılabilme imkanı olsa iyi olur ama sen sanırım avrupa yakasındasın, birde bu aracın sahibi kapalı garajında tutuyormuş aracı, biraz zor sanırım. Acele gibide bi durum yok şu anda, daha tam olarakta karar vermiş değilim açıkcası.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
sitede maltepede olan arkadaşlarda vardızamanları varsa bi göz atsalar güzel olur __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
başlıkda istanbul maltepeden diye eklersen daha ilgi çekici olur yoksa palio sorgusuna kimse bakmaz gibi geliyor bana.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Gayet başarili araçlar aslinda neden kötülüyorlar bu fiat araçlarini anlamiyorum ya
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: YJ GTI
|
O paralara gti vts alirsin bence gerek yok ama tabi sen bilirsin.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Marea HLX Mk-2
|
bence 1997-99 marea mk1 lere yada zor olmakla birlikte bravo mklerin temizlerine bakabilirsin daha da hesapli olarak.
her ne kadar sedan olsada mareanın boyutlari ideal bence... |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: ===k20===
|
kanka bı dunya yol gıdecen gıt gel parası off cok iş gel opel corsa verlım lafı sozu bıtsın
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |