|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
Aramızda Metallica dinleyen,şarkılarını seven eminim biçok kişi vardır.Metallica sevenlerden bi yardım istiyorum.Pek tarzım olmadığı için tam olarak nedir ne değildir bilemiyorum ama bazı şarkılar cok hosuma gitmişti.Kafa dagıtmaya birebir
![]() ![]() Normal bi track cd'di.Gecen sene buzamanlarda falan dinlemiştim.İçindeki sarkılar eski sarkılardan derlemeydi yani kendi tarzlarına göre söylenmiş parçalardı.Yanlıs hatırlamıyosam şarkıların içinde Enigma-Sadeness'te derlenmiş hali vardı tam eminde değilim ama. Hatta arkadasımın söylediği kadarıyla bütün sarkıları bi kilise tapınak gibi biyerde oranın akustiğiyle beraber yapmışlar(onun yalancısıyım) Naptımsa ne ettimse bi türlü bulamadım o şarkıları.Bilen duyan dinleyen birileri var mıdır aramızda acaba ? __________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
Senfoni orkestrası ile yaptıkları albümleri değil sanırım eskiden çok dinlerdim ama Sadness şarkısını derlediklerini falan ilk kez sizden duydum , öyle birşey varsa bende isterim
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 335 coupe
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Civic
|
Yok Metallica hiç Enigma ile albüm yapmadı.
Arkadaşın yanlış biliyor olabilir. Ya da S & M albümünün giriş parçasını dinlemiş olabilirsin. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Enigma'yı ben kendim dedim yani öle bisey hatırlıyorum ama yanlısta olabilir.Bakıyorum hemen dediklerinize
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
arkadaşına ulaşamıyorsun sanırım ?
ecstasy of gold - call of ktulu - no leaf clover ları bir dinle belki aradıkların bunlardır . 3 ünü de S&M( san fransisco senfoni orkestrası ile birlikte verilen konserın kaydıdır) albümünden dinlemelisin |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
@Spawn
Malesef ulasamıyorum ama senin söylediğin sarkılar yakın gibi..Onları dinleyince kendi hatırladıgımı bile unuttum ![]() ![]() Acaba bunlarmı diyeHepsi karıstı valla ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Golf BlueMotion
|
O albümü dinleyin muhtemelen aradığının onun içerisinde ve oradaki şarkıların hepsi modası geçemeyecek şarkılardır
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Aynen öle yapıcam.Bütün albümleri tek tek dinlicem olmadı
![]() Su dingil cocuk faceden mesaj göndermeyi acsa bi hıyarağası sorun olmucakta.. __________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
metallica symphony orchestra yaz youtube a çıkan parçaları dinle
hem kendi parçanı ve daha beğeniceğin bir çok parçayı bulabilceğine eminim ![]() Metallica gibisi varmı ya ... Efsane
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: dci
|
s&m albümüdür o
başkası olamaz |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
Efsane gruptur bence bi kaç parçayla kalma bütün şarkılarını dinle
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
metallicanın albüm olarak kaydetmediği bazı parçaları üvertür şeklinde söylediği albümler var evde duruyor onlardan biri olabilirmi? kayıt olarak nasıldı eskimiydi yenimiydi?
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Yada metallica coverları olmasın o şarkılar.
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
master of puppets- orion' dur o
![]() sen hepsini indir en güzel
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Ben pek sevmem rock tarzı cazz cuzzz sesleri ama gercekten kimi sarkılar bass vurguları olsun o bateri sesi olsun insanın kafasını dagıtmaya birebir...
@senna Dediğiniz gibide olabilir.Cok kötü değildi,yeni bi sesede benzemiyordu.Kalite olarak biraz düşük gibiydi.Nedense aklımda enigma kalmış yani o şekilde hafif slow tarzında ama metallicanın tarzı müziğe girdimi basslar bateriler cok güzel biseydi.. __________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
Son Düzenleyen mrtngn; 02-02-2011 12:30. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Fiat Idea
|
içinde çok eski garage days albumunun orjinal kayıtlarının da olduğu da bir cover albumleri vardı, garage days diye aratırsan bulabilirsin ...
bahsettiğim albüm ankarada odamda kaset olarak duruyordur ... da adını hatırlayamadım ... edit: Garage Days Re-Revisited Son Düzenleyen kurpat; 02-02-2011 13:34. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Cevap veren diğer arkadasların dediklerinede baktım fakat yine cıkmadı aradıklarım..Arayıs içersindeyim
![]()
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |