Hadi ya!:( Allah(c.c) rahmet eylesin.. Toprağı bol olsun.. :(
Printable View
Hadi ya!:( Allah(c.c) rahmet eylesin.. Toprağı bol olsun.. :(
------------------------
allah rahmet eylesin çok senpatik bi kişiydi..
Allah rahmet eylesin .
Doktor koskoca medya bin tane sebep uyduruyor buradaki insanlar ne yapsın. Bu arada sana katılıyorum çok haklısın ölüm nedeni belli olmadan atıp tutmak hiç de doğru ve etik değil.
----------------------
Bende normal böyle şeyleri açıklamam ama insanlar bilsin en azından burdaki arkaaşlar diye açıklama yaptım ama inatla ordan burdan haber bulup yazmak yada inanmak neden ? Yada bu haberleri yayınlayanlar kimden almış bilgiyi ilaç ve alkol etkilemişmiş bilmem neyav arkadaş ya biz o zaman boşuna okumusuz o kadar sene bi bakışta anlayabilenler var demekki neden öldüğünü oda enteresan ?
Allah rahmet eylesin , ekranlarda eğlenceli ve sempatik biri olarak duruyordu..
Ee biz millet olarak pek hevesliyizdir böyle olaylara karşı bilmişlik taslamaya. Allah korusun geçenlerde çok sevdiğim bir arkadaşım testis kanseri oldu. Neyse ki ameliyatla alındı kemoterapi gördü ve kurtuldu. Çocuğun söylediği tek birşey vardı. Abi herşeyi geçtim ama bu memlekette herkes mi doktor olur aq. diyordu adam. Resmen sinir hastası etmişlerdi çocuk cağızı. Önüne gelenden bir yorum...
Arkadaşlar biraz daha hassas olmak gerek bu konularda.
hocam , zaten bizler millet olarak yarımız doktor yarımız mütahit modundayız... birisi hastalansa ilaç tavsiye eder birisi ev yaptırsa plan çizeriz yapcak bişi yok buna yıllardır böyle geçmiş nesilden nesile...
çok şaşırdım yaa. mekanı cennet olsun :(
haberciler olayı duyar bi doktor veya eczacıya gider astım ilaçları alkol ile yan etki gösterir mi diye sorarlar cevabını evet aldılar mı olay bitmiştir....
ne kadar alkol alınmış ne kadar ilaç alınmış alınma zamanları nedir vs.vs. bunlar haberciyi ilgilendirmez ve vatandaşda medyaya hemen inanır doğru anlaşıldıktan sonra da kimsenin ilgisini çekmez ve haberi duyanların %80'nine göre alkol ve astım ilacı kullanımından dolayı böle bi vaka olduğu aklında kalır...
allah rahmet eylesin neşeli eğlenceli biriydi yaşı da daha çok genç
------------------
Gerçekten üzüldüm Allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin:(
Sempatik eğlenceli bir insandı.Allah rahmet eylesin.Arkada kalan 3 yaşındaki oğlu ile fotosunu görünce baya kötü oldum.Bu yaşta annesiz kaldı yavrucak:(