allah rahmet eylesin
Printable View
allah rahmet eylesin
bende cok uzuldum cidden cok iyi enerji saçan bir insandı allah rahmet eylesin...bu acıklamayada bi goz atmakta yarar var cok ilginc bana gore....Alıntı:
www.milliyet.com.tr den alıntı Nickli Üyeden Alıntı
alltakı yorumlardan biride özel ambulans gitmiş olabilir dedi pek anlamam ama özel ambulanslarda 112den çağırılmıyomu?
Allah Yakınlarına Sabır Versin :((( Sevenlerinin Başı sağolsun..
allah rahmet eylesin..
ya da 3 gün önce dans yarismasini izledim gene güler yüzlüydü.allah rahmet eylesin,geride kalanlara ogluna yardim etsin....
Allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin daha gecen gün dans yarısmasında izlemiştim hayret valla yarın ne olcagımız hc belli deeğil :(
Allah rahmet eylesin ..topragı bol olsun
daha neler cikacak bakalim.....
allah sonumuzu hayir etsin
Astıma bağlı solunum yetmezliği olarak açıklanmış ölüm nedeni :(
evli olan insan neden ilk gece tanıştığı başka birinin evinde kalır. ndn kocasının yanına gitmez yadırgadığım bu benim. allah rahmet eğlesin toprağı bol olsun.
Hareketli neşeli biriydi Allah rahmet eylesin..
allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Neşe dolu biriydi allahın sevgili kuluymuş hemen yanına aldı :(
Bir çoğumuzun içinden geçirdiği ama yazmadığı çok şey vardır.
Gerçi bazı arkadaşlarımız yazdı etti ama biz arkasından
rahmetimizi okuyalım. Günahı boynuna artık :(
Ben 2 yaşındaki yavrucuğa acırım. Annesiz büyüyecek :angel:
Allah rahmet eylesin
ölüm nezaman geleceği belli değil...keşke kocasının kollarında olseydi çoçuğu için annesinin ölümü kötü bir anı olarak kalıcak..şan şohret pek yaramadı..kalanlara bol soru işatetleri bıraktı..allah rahmet eylesin..
allah rahmet eylesin neşeli bir insandı.
Allah rahmet eylesin çok üzücü bir durum yazık yaa çok üzüldüm
bu şahıs kimdir hiç tanımam etmem Allah rahmet eylesin , ama bu 11. sayafaya geldi yorum sayısı 196 da ...
peki Barış Manço kaçta ? yazıklar olsun
Allah rahmet eylesin
Konu kilitlensin ya da silinsin bence,yeniden tartışma ortamı dogacak cümleler başladı..
Bir kerede ölüm nedeninin altında başka şeyler aramadan allah rahmet eylesin deseniz çok şey kaybedeceksiniz sanki
Bırakında geri kalanı yüce rabbim düşünsün yaptıgı şeyler dogru ya da yanlış karar verecek olan bellidir..
Yok uyuşturucu yok esrar..onlar kişinin kendi kararı
bize allah rahmet eylesin demekten başka bir şey düşmez
allah rahmet eylesin sabah sofrada görünce şok oldum.
Allah rahmet eylesin
uzatmayın daha fazla.
Oha bu konuda bile tartisma cikmis ya .........
Allah rahmet eglesin..
ya kadın ölmüş yok uyusturucu kullanıyodu nerden biliyosun yanındamıydın kadını hastaneye goturen adam bişey demiyo iki tane serefsiz medyanın haberıne bakıp aa uyusturucu kullanıomus diyosunuz yapmayın etmeyin uyusturucu kullanmak gunahsa iftira atmakda en az onun kadar gunahtır heleki vefat eden bi insanın arkasından
yani çok mu zor allah rahmet eylesin diyip gecmek anlamıyorum :(
hiç hoş olmayan hareketler bunlar hiç gerek yok.. aranızda binlerce km var boşuna yapıyorsunuz şöyle...
Uyuşturucu kullanmış kullanmamış kime ne?Ne sıfatla sorgulayabiliyorsunuz bunu?Ölmüş biri var ortada ister Allah rahmet etsin der geçersin ister hiçbirşey yazmaz geçersin.Kaldı ki ölen insanların arkasından hangisi daha çok hatırlandı diye birşey yapılmaz,yapılmamalı.Herkesin herkes için yeri ayrıdır.
Ölüm sebebi ne olursa olsun kendisi benim suratıma hep bir tebessüm katmıştır Allah rahmet eylesin.