koray sadece ayfon içinmi?samsung s5620 monte var bende yuklenirmi :D
Printable View
koray sadece ayfon içinmi?samsung s5620 monte var bende yuklenirmi :D
stock era; 108 hp
fabrıka versı 0-100 11.5sn ben 10.2 cıkarmısım:D
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...294_2578_n.jpg
ve benım era sadece yazılım var: 135 hp
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-...4_714187_n.jpg
sanırım artık ölçemicez :D gitti bütün oyunlar programlar falan :D 4.2 e update ettim yanlışıkla .. 4.1 jailbreak di ne güzel mis gibi kullanıodum :D 4.2 de jailbreak varmı iphone 4 için :D
hobaa :D boşa bekledik boşa üzüldük desene :D o kdar bakındım ben mi bulamadım .. neyse varsa illa bulurum saol güzel haber verdin :D
ya nerden update etti cihaz allah belasını vermesin .. elim mi geldi artık nerden olduysa update başladı .. cihaz şimdide recovery mode dan çıkmıyo .. kaldı öyle 1 saattir uğraşıyorum :S
peki notebook ile varmı böle bişi?
yada benzeri?
Eger Doğru Ölçüm Yapmak İstiyorsanız
Kamer ile bu denemelerı bırlıkte yaptık onemlı olan telefonu yatay ve duz olarak sabıtlemek gerısını zaten telefon halledıyor
telefon en kucuk yerınden hareket ettıgınde yanlıs sonuclar ortaya cıkıyor
genel olarak kayıp mıktarınıda 15 gırdıgınızde net bır sonuc alıyorsunuz
tırtırlı asvaltta yada otoyolda kalkmak baya bır fark yaratıyor sonucta arac nekadar az sararsa okadar az G kuvvetı yansıtıyor
programı kurduktan sonra ozellıkle duz ve sert bır zemınde setup kısmından calıbrasyonunu yapmanız gerekıyor menu ıcerısınde telefon farklı sekıllerde kalıbrasyon yaptırıyor ters duz yan gıbı...
araç sadece drag modunda ölçüm yapıyor
0-100 km, max bg ve 0-400m değerlerini görebiliyorsunuz
stok araclardada denedıgımızde
focus tdci de 108 bg (109bg)
accent era crdi 108 bg(110bg)
bg megane dızel de 84 bg (85bg)
gıbı cok net rakamlar aldık
Not: Telefonun Hareket Sensörlerinde herhangi bir sorun bulunmamalıdır. Yani nekadar yeni telefon okadar doğru sonuç :D
peki normal dynodaki gbi 4 den basılması gerekmiyormu?
1 2 3 4 5 mi yapılıor bunda?
100-200 ölçmüyomu bu şimdi?
baya sağlam bişeye benziyo arkadaşa söliyimde yüklesin iphone'a lazım olur :D
1500 liraya telefon alıp 12 dolara fazla diyosunuz ayıptır :)
1 den fazla telefonda kullanılmıyor dme?
misal aldık yükledik. telefon bozuldu. başka telefon aldık bidahamı ödeme yapıcaz?
yani bi satın alma ile 5 telefona kurabiliriz? :D
Hayır :D
kendi apple store ID'ni kullandığın kendi telefonuna 5 defa kurabilirsin :D
Applestore ID aynı anda farklı telefonlarda çalışmıyo :D
Jail Break yapılmış telefonlar için süper bir site
apptrackr » home
Beğendiğiniz herşeyi bilgisayara indirip telefona atabiliyorsunuz. Bunun için bilgisayara iFunbox indirilir ve aşşağıdaki işlemden sonra ifunbox aracılığı ile bilgisayara atılan dosyalar sürükle bırak yöntemi ile iPhone'a atılır :)
2- afc2add:
Cydia açılır,insanelyi Repo'sunda bulunan afc2add kurulur ve Bilgisayardan erişim için izin verilmiş olunur. ifunbox ile bilgisayar üzerindeb USB kablo ile bağlanabilirsiniz.
Veya kablo mablo uğraşmak istemeyenler bu yöntemi kullanabilir
1. iFile:
iPhone ve Bilgisayar aynı Wi-Fi ağına dahil olmalıdr, iFile'ı açıp Wi-Fi simgesine dokunduğunuz zaman WebServer üzerinden iPhone'a bağlanmanız için size bir iP numarası verecektir. Bu iP numarasını Bilgisayarınızda mevcut Webbrowser üzerinden Adres satırına girmeniz yeterlidir.
Atmak istenilen Program ise:
/var/mobile/Documents/Installous/Download klasörüne atılarak Installaous ile yüklenebilinir.
Yada iFile içerisinde yükleyici ile açmak yeterlidir.
iPhoneYardim.net
Çok güzel bir forum. Telefondaki özelliklerin suyunu çıkartarak kullanmak isteyenlere tavsiye ederim :)
YouTube - Kanal von TechTurkey
2008 de oylesine bir video cekmistim , bu sekilde basliyorsun , tabi doldurup kaldirmakta ve trafiksiz duz bir yol bulmakta fayda var . ben oylesine basmistim 0 dan .
koray bütün sayfaları okumadım abi, bişi sorcam blackberry içinde varmı bööle bi uygulama biliyormusun??
jailbreak de sources a ne yazmak gerekiyor bu programi bulmak icin?
Ben ilk zamanlarinda MB E320 ile 0-100 denemistim, fabrika verisi 8 saniyeyi yakalamistim doldurup kaldirarak, dogruluguna inanmistim :p Guc olarak degeri hatirlamiyorum, verileri kaybettim maalesef.. 0-400m surem ve hizimla bilgisayar basinda baska araclarin verileriyle karsilastirarak egleniyordum.. Onden ceker araclarimin hic birine kiyip da kaldiramadim, programa verdigim paraya aciyorum simdi :D
DynoStorm « BunsenTech, LLC
bb için böyle birşey var muhtemelen aynısıdır :)