Yok güzel kardeşim benim herkesin zevkine saygım var , ama körü körüne sırf honda diye beğenenlere benim lafım ama sen anlamamışsın:)
sevgili quantum lütfen son koyduğun fotoda ki civic çok kötü ya özellike aynalar
Printable View
berbat olmuş
engin abi o değilde senin araba şuan itibariyle pirm yaptı satma v.s. durumun varsa az daha bekle fd6 altın oldu :) kubilayda arabanı cok met etti maşallahı var diyede ekledi.
Baştan aşağı rezalet yahu.. ön görünüş arka görünüş.. içi.. direksiyon direkt fail zaten.. Devir göstergesi yeni mustang ların km saatlerine benzetmişler rakamların fontlarını tasarımını vs.. Çok yazık..
Eyvallah çok sağolasın teşekkür ederim:) Eskisi gibi bakamıyorum artık çocuğa pasta cila ihtiyacı var acil tarafından aslında :)
Kubilay çok girmiyor galiba siteye.. Görüşürseniz çok selamlar :)
Kırıntı/midpoint meetingi yapalım Kubilayı ziyarete :)
Foursquere için de çokk iyi bir lokasyon orası ayrıca :D
Kepçe kulaklı japon bebelerine benzemiş :DAlıntı:
9. segment ? Civic (Uzakdoğu pazarı - 2012 model)
giriyorda pasif okuyucu konumunda işllerdende sağa sola zıpladıgından bağlantısı gidip gidip geliyor
haklısın aynen engin abi bekleriz bi aksam meetinge :)
Civicin kadranı çin arabalarının kadranına benzemiş font olarak
Hala atmosferik motorda direnecekler i ben en çok onu merak ediyorum!
çirkinlik dizboyu malzemenin kalitesi yer altına kadar inmiş. hyundai kia nası cizgisini düzelttiyse hondada bir okadar kepaze etmeyi itinayla beceriyo :)
cok kötü olmuş ..
ne güzel işte eski kasalar daha da prim yapar :)
ilk defa honda fanatiklerinin hondayı eleştirdiğini gördüm :D şahsi fikrimi önceki mesajlarda diğer araçlara benzeten arkadaşlar söylemiş. Çok vasat bir model olmuş. Satışlarının en az yarı yarıya düşeceğini tahmin ediyorum. Bu arabanın tahtını hyundai elantra kaptı bence.
Bu durumda vti ler prim yapmasın da ne yapsın. devamı gelmiyor ki.
honda CEO su şu forumdan birini alıp tasarımcı olarak çalıştırsa bunlardan daha güzel civic çizerdi... :D :D
bunların türkiye de pek rim yapacağını sanmam.
sonuçta piyasa bu konseptte araba dolu...
Bu saçma sapan dizaynı olan kasalara koyacakları diesel ve turbo benzinli motorlarla arayı kapatacaklardır. Bence FD kasalara oranla motorları sayesinde daha çok satacaklar.
yeni megane3, 1.6 DCi 130 hp lik motoruyla bir gelsin de ortada ne vw kalır ne honda kalır.. :D
Arkadaslar pesin yorum yapmayin , civic yolunu bulur satar yine...
clio symbol terk
sümbülümsü
Bence kötü olmuş 3-4 defa tek tek ınceledım arka farlarının symbolden farkı yok sanki basit kacmıs :D
güzel modlanır ama arkaya difüzörlü tampon öne de güzel biyş fena olur :)
çok kötü olmuş.zaten türkiyeye ekonomik araçlar geliyo avrupadaki çok çeşit araç var hiç türkiyede yok genellikle güçlü olanları çok yakan araçlar bunlar.burda akaryakıyakıt pahalı nası binsin adam bide vergi koyacak buna biçok yeni markanın kasası kötü bmw ye baksanısa bi mercedes çok güzel yaptı araclarını çizgileri cok fena
cook kotu yapmıslarr yaaa :S
çok değişik olmuş gözümüz alışır..
bu kasaya mugen birşeyler yapıcak mı onu merak ediyorum
7.jenarasyon civic'e birşey yapmamışlardı
gereksiz bir makyajlama cabası olmus 2006-2012 civicler prim yapıcak imkanı olan temiz alıp kenara koysun :D