Kayıt ol

Eski 03-02-2011, 19:16   #1

Baran^ - ait Avatar

Otomobil: Mercedes C200k,BMW e46,e90,Freelander II

Seiko sorun__

5 ay önce İstanbul Bağdat caddesi şaşkınbakkaldaki Aydın Saat seiko yetkili bayisinden 1000tl değerinde bir saat satın aldım.Yaklaşık 2 ay sonra saatin camında iç tarafında buyukce bir leke olduğunu farkettim ve saat servise gönderildi imalat hatası olduğunu ve camı temizlediklerini ellerinde yenısı olsa vereceklerini sölediler bende ''saatimi seviyorum tekrarlamıyacaksa problem değil'' diyerek saatimi aldım taktım.
Pazartesi saatin camındaki lekenın tekrarladığını farkettim ve tekrar aydın saate gittim.Bu sorunun tekrarlandığını ve artık saati istemediğimi daha yenı saat olduğunu kurcalana kurcalana soğuduğumu muadili yenı saat istediğimi söledim.Onlarda saati tekrar servise göndereceklerini sölediler fakat kayışındaki ufak çizikten ötürü değişim yapmıyacaklarını düşündüklerini sölediler.

ŞİMDİ SORUM ŞU.

Bu saatçiden ben her ay alışveriş yapıyorum ayrıca amcam ve kayınpederimde oradan alışveriş yapıyor.Böle bir durumda onlara hangi yolla baskı yapabilriim tüketici gazetesi vs eğer değişim yapmaktan kaçınırlarsa.

Akıl verin bana şimdiden teşekkürler.
Baran^ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 03-02-2011, 19:28   #2

özgür67 - ait Avatar

Otomobil: Golf 6 TDI

Saatin sadece kasa ve makina değişimini gerçekleştirebilirler.Kordon yine senin kordonun olur.Bahane üretmek yerine çözüm üretebilirler.Yanlız önce sıfırını getirsinler gözünün önünde kordon değişikliği yapılsın.Çok zor bir şey değil çünki kordon değişimi.Unutmadan Aydın saate atacağın şikayet maili muhakkak işe yarayacaktır.Son hamle olarak şikayet edersin.
özgür67 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 03-02-2011, 21:13   #3

Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum

sikayetvar.com gibi sitelere yapıcağın şikayetin doğrultusunda firmaya zarar gelmemesi açısından SEVE SEVE değiştirirler birçok firma konusunda bu şekilde olumlu sonuca ulaştım kemal tanca,kiğılı,sarar vS gibi tanınmış firmalar bu konuya önem veriyor.

http://www.sikayetvar.com/arama/?typ...ko&x=0&x=0&y=0
coderz isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 03-02-2011, 21:19   #4
erh

erh - ait Avatar

Otomobil: 1.3 CDTI

erh - ICQ üzerinden Mesaj gönder
aydınsaat e mail at.. gerekeni yaparlar.. değiştirirler.. benim de bi sıkıntım olmustu.. musteri memniyeti acısından cok iyi bi firmadır
erh isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 20:08 ::::