Geçmiş olsun kardeş inşallah bulursun
arkadaşlar köpek normalde yabancılara karşı çok sert yani tanımadığı biri gelip onu çözmeye kalksa yada yanına yaklaşsa gerekeni yapardı zaten
biz dükkan içerisinde hiç havlama sesi gelmediğinden tanıdık birinin olmasından şüpheleniyoruz
görgü tanıklarına göre beyaz bir transit 63 plakalı
aldığımız bir habere göre bugün görülmüş bir yerde ama yer değiştirmişler şehir dışına çıkıcaklar sanırım
bakalım inşallah bulunur
ülkenin haline bak köpek bile çalınıyor
benim kangal'a kimse cesaret edemez.
neden ?
ben bile cesaret edemiyorum bazen yanına gitmeye
geçmiş olsun bulunur inşallah
Bir yakınımın Kangal da çalındı. ***** Sivas'tayım. Buranın meşhur hırsızlığı Kangallardır. Herkeste köpeğe bir sempati. Neyse uzatmadan güvenlik kamerası kayıtlarından bulmuştuk biz. Daha doğrusu mobese. Yok mu o tür şeyler.
var ama köpeği görecek açıda değildi dışarda olduğundan görükmüyor
yaa varyaa bütün tsk alemine şikayet ederim öyle komutanın....
adi herif...
bizimde fabrikadan çalınmıştı 5 sene beslediğim lavrak seterim(kayseriden)
bütün ite çapulcaya haber salmıştım sonra birgün akşam haber geldi görmüşler i.ne nin tekinin bahçesinde.
ertesi sabah bi kaç kişi yardımıyla sabah ezanı eşliğinde köpeği önce arabamıza koyup, sonra çalan şerefsiz için ambulans arayıp ayrılmıştık...
zerre içim acımadı o vurduğum sopalar...
çipi varmı?
veterinere gidersen orda belli olur. tabi veterinerin insafına kalmış...
bide saldırır vs demeyin et verip uyutup oyle goturuyorlar
benimde köpeğimi çalmışlardı, çok çok çok agresif olmasına rağmen çalınmıştı çok şaşırmıştım.Meğer sonradan öğrendikki dişi köpek getirmişler bizimkide peşine takılmış onun o şekilde götürmüşler köpeği. Bu olay istanbulda olmuştu bnm size tavsiyem çalındığı bölgedeki ite kopuğa haber verin bulana ödül vericem 100-200 lira derseniz daha rahat bulursunuz. Ben köpeğimi 1 hafta sonra bulmuştum. Çalan adamın evinin bahçesinde rahat 10 tane köpek vardı pitbulldan tutun kangallara kadar...Bu işi yapan adamlar bellidir,poliste bilir kimlerin yaptığını ama işine gelmezse söylemez...
geçmiş olsun benimde alman kurdum çalınmışdı istek üzerine çalıyolar piyasada 500se 250veriyolar şerefsizler..
benım rotum bahcede bıcaklanmıstı. fantazi olsun dıye bunu yapan ınsanlar var.
alıştıktan sonra ayrılık gerçekten çok zor oluyor
zaten biz bulursak çalan arkadaşı garajda kangal ile çok güzel dakikalar geçirecek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)