|
|
#1 | |||
![]() |
Merhaba arkadaşlar 22.12.2010'da Vodafone - Telkonet aracılığıyla kampanyaya dahil oldum fakat hala cihaz elime geçmedi. Bu süre zarfında görüştüğüm müşteri temsilcilerinden sürekli olarak farklı diğerlerinden tutarsız bilgiler aldım. Koskoca Vodafone firması altından kalkamayacağı kampanyayı neden yapar anlamış değilim. Hattını taşıyan müşterilere öncelik tanıyan Vodafone 45 gündür oyalama taktiğini uygulayıp net bir bilgi vermemektedir. Bu konuda bilgisi olan diğer arkadaşlarında konuya yazmalarını rica ediyorum.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Çaça Spec C
|
aynı sey benimde basıma geldi kasım ayında basvurdum bugun yarın bu hafta elimizde az kaldı gelicek derken kac ay gecti. subelerin elinde kalmamıs telefon stoktada yok. ben umudu kestim yurtdısına cıkarsam alırım yada nakit verip alırım. zaten iphone 5 gelicek yazın diyorlar..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 99 PgT 106 Gtİ /03 Grand Cherokee 2.7 CRD
|
arkadasım ıstınye park vodofonda calısıyor bekle bekle bekle fenalık geldı arkadasım oldugu halde net cevap alamıyorduk dellendım gıttım dogubankdan aldım dun gıttım hala yok
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Bugün bir arkadaş ile görüştüm kendisi vodafoneda çalışıyor dolar yüksek olduğu için cihaz alamıyorlar felan dedi kendisi ne kadar doğru bilemem ama çok saçmaladıkları kesin. Koskoca firma müşterilerine nasıl oluyorda bilgi veremiyor ki ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: :)
|
aynısı bizede oldu hattımızı taşıdık vodafone cihazı almamız nerden baksan 1 hafta kadar sürdü...turkcell de kampanyaya dahil olunca direk cihazı dolaptan çıkarıp vermişlerdi..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
Vodafone dan almanın avantajı ne oluyor? Çünkü doubankta var.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: subaru impreza WRX,ford fiesta,i10
|
sakın kampanyalı tlf falan almayın sahsı fıkrım ayda bılmem kac tl tlf parası aylık sabıt konusma ucretı odedınız para 2 tane ıphone alır ne fatura gelırse odemek zorundasın her konustugun numarayı ve sureyı yazıp takıp edemzsınız taksıt taksıt odemek cazıp gelebılır ama ınsan bıkıyor tel faturasından kampanyasız al kredı kartından taksıt yaptır hıc bır hatta bagımlı kalmayın 2 tane blackberry aldım 2 sıde servıste 1 aya yaklasmak uzere ha bugun ha yarın hala gelecek vodafone bı daha ne kullanırım nede tavsıye ederım....
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Ayfon5
geliyor dediler millet daha iphone4'ü bile kullanamadı test edemedi
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
hazır gelmemişken iptal ettir. çekmiyor ve konuşulmuyor. bumper koyduktan sonra nerede kaldı onca teknoloji. bekle 5 al.. veya çeken bir model çıkaracaklar onu al derim.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
yaklaşık 2 ay önce tanıdık bir vodafone bayisine iphone 4 siparişi verdim..bugün yarın bugün yarın derken 2 ay geçti...cihaz yok dendi..geçen hafta kendi yöntemlerimle almanyadan bir arkadaşıma cihazı getirttim..
sim kart değişikliği için bu bayiye yine gittim..2 kişiye cihaz verdiklerini gördüm..sordum '' hayırdır cihaz gelmiş herhalde '' diye.. sadece turkcellden son 6 aylık fatura ortalaması 85 tl ve üzeri olanların numara taşımaları ilave olarak en ucuz her yöne avantaj + net paketi ( 55 + 65 tl ) 24 aylık kontrat karşılığında verdiklerini söyledi.. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
walla turkcellde war.telefon yok getirilmio yok dolar yüksek gibi bişi yok.benim çalıştığım tim'de hem 16 hem 32lik var.problemsiz part part gönderiyolar
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: yok
|
Ne kadara aldınız?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: evo6 tm crx
|
iphone 5 cıkar 4 fıyatı duşer beklemeye devam
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
ben aldım vodafone dan çünkü en hesaplı kamapnya onda var yaklasık 2000 senesinden beri telsim sonrada vodafonedayım daha bir kere bile taahahüt dışında faturasını görmedim
![]() herkese tavsiye ederim..sakın ama sakın türkcellden almayın sakınnn __________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|