|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar aracım bildiğiniz üzere Fiat Tempra S. Aracın arkasını olabildiğince boşalttım, tavana kadar yok şu an, daha fazla iyileştirmek istiyorum, üzerinde coilover var boşaltma ile ilgili sıkıntılarımı coilover ile viraj içinde kaymaması için setup kurabiliyorum. Bunu aracı fazla boşalttığımda olabilecek dengesizliğin önüne geçebileceğimi göstermek amacıyla söyledim.
Söz gelimi aracımın ön kaputunu, ön 2 çamurluğunu hafif ama ucuz maliyetli polyester ile değiştirmek istiyorum fikirleriniz nedir ? Polyester olursa ne renk olmalı ? Teşekkürler ![]() Aracın motorunu yüklediğimizde olanları gördük, bari az maliyetli olan hafifletmeleri uygulamamız gerektiğini geçte olsa anladık ![]() Fikir için aracın fotoğrafı:
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
güzel olur
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
derdin ne olum senin rahat bırak arabayı
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Olucak kafaya koyduk
![]() Ne yapabiliyorsam bu araç üstünde yapıcam bir nevi masturbasyon işte
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: honda vtec 2
|
araçda hafıfletmeye gıdcen snrm
jantları hafıflet sora gereksız seylerı bosalt
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: b16a2 swap CRX
|
bnce sıyah olurrr
__________________________________ Bak Ne Oldu Şimdi
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
Diğer hiçbirşey yok Jantlar mk2 vis marea hlx jantı zaten, üstünde 175 50 15 lastikler var olabildiğince hafif Dediklerinizi zaten yaptım daha ne yapmamı önerirsiniz
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
camurluğu kaputu bence polyester yaparsan orj renginde boyattır hem fazla sırıtmaz hemde bence daha iyi durur
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Çaça Spec C
|
motora niye ugrasmıyorsun. 20 30 kilo hafifleyecekse yap ama zannetmiyorum
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Blokla pistonun ne alakası var, jet makinası koy oem piston koy yine patlayan patlar çatlayan çatlar
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
neyse blogu gecte kaclık nos bastında piston cortladı eridimi segmanmı kırdı?
131in bloga vf serisi turbo takılı 1.5 bar gun gelio 1.7bar sıkıntısız yuruyor oem pistonla |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
Segman kanalı kırıldı arada sıkıştı subapla arkadaş kanki oldular
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
ee gecen konuda lancia blok vs. yok diyordun ben oyle hatırlıyorum olmayan seye nasıl nos bastın
![]() neyse sadede gelirsek ![]() bence polyester vs. ugrasma colombo barianinni tempra blogu icin egzantrigi olması lazım git onu al daha matnıklı olur. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Şimdi bir yaparsam yine fiat motorlarının içinde türkiyede bulunan bir modeldede var o eksantriği takıcam, bir 8-10 hp lik artış elde edicem en fazla üstündekinden biraz lift değeri yüksek. Zevkli olur o şekilde önler polyester bayağı etki eder bence duck type ile desteklerim kenarları problem olmaz
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: benim arabam yokki ;)
|
en mantıklısı arabana ultra hafif spor koltuklar var tanesi 7 kg dır onlardan al bayagı fark edecek agırlık olarak
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |