|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ...
|
Ya Akşamüstünden beri uğraşıyorum bi lostun 1. sezonunu ızlıyordum dızıporttan 16 dan sonra sapıtmaya basladı bolumler takılıyor kesılıyor yuklemıyor bırde spartacus gods of the arena 3.bölümü izlemeye calısıyorum onuda takılmayan yer bulamadım
dizihd yabancıdiziilze diziport vs google'da çıkanların cogunu denedım hep aynı 3 5 sanıye goster sonra tamamen yuklenmıs gıbı gosteren bı cubuk ve refresh :S Varmı bildiğiniz düzgün dizi sitesi lost ve godsofthearenayı izlicem sıkıntıdan patlıyorum bu salak sitelerde beni kanser ediyor net baglantım 4092 sabit ondan kaynaklı bı sorun oldugunu sanmıyorum hız testı vs torrent denemesı gayet basarılı |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Yok
|
indirmek istersende sharebus var (reklam oluyor mu bilmiyorum ama silinebilir) herşey var
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ...
|
yok beyler verdıgınız sıtelerde aynı cok cok cok cok yavas ben gece 3 te 4 te anca ızlıcem herhalde :S
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Black&White GTR...
|
o bır anda dolması sıteyle alakalı degıl bazı sıteler fırefox bazıları da chrome ıle desteklı calısıo dızıport su an chrome ıle calısıo.chrome a gectık dıye yazmıslardı sıtede ıstersen ole dene bı de ben dızıport ve dızımnette sıtelerınden ızlıorum chrome ıle hıcbır sorun yok
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Dizi izle, yabancı dizi izle, diziizle, dizi izleme, dizi, dizi seyret, bedava dizi izle, canlıdizi, dizi-izleyin.com
genelde direk beklemeden izleyebiliyorum. Bi dene. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: yok
|
Lost 1. Sezon 17. Bölüm izle | CixDizi | dizi izle | diziizle
partlar kendi geçiş yapıyor cok güzel bir site |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
o yaşadığın sorun site kaynaklı değilde genelde tarayıcı kaynaklı oluyor
tüm tarayıcı geçmişini dosyaları vs temizle bi restart at pc ye kendine gelmesi gerekli
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
İDM ile indirip izleyebiliyorum hemde arşive ekliyorum iyi oldu valla saolun beyler
__________________________________ AŞK'lar Hep 3 Harflidir... GTI-VTI-STI ![]() Murat Ç. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Focus mk1
|
Diziizle.Gen.TR - Dizi İzle, Diziizle, Dizi, HD Dizi İzle, Son Bölüm İzle var ben ızlerken sorunsuzdu
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Mercedes C200k,BMW e46,e90,Freelander II
|
Ben kaçırdığım yerli dizilerde aynı sorunu yaşıyorum bi cok hızlı yukluyor bi cok yavaş.Yada bakıyorum full dolmuş bi acıyorum kesiliyo yarıda.diziport dan izliyordum ama artık bıraktım.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 2012 1.3 Mjet Linea..
|
Dizi İzle, Canlı Dizi, Diziizle, Dizi Seyret, Dizi Tekrarı
Dizi izle, yabancı dizi izle, diziizle, dizi izleme, dizi, dizi seyret, bedava dizi izle, canlıdizi, dizi-izleyin.com ikisinden bütün izliceklerimi izliyorum __________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|