|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Çile bülbülü..
|
Dizel Citroen C2 ler nasildir alinirmi kronik sorunu falan varmi birde xpack die baska bi modeli var onlarla normal 1.4 HDI arsinda ne fark var bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim simdiden tesekkurler..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: KıymaMakinası
|
3 çizgi mazotla 4 gun gezen arkadasım vardı, ekonomik bi araç.
bende almayı düşünüyorum. çoğu yeri 207 dizelle aynı sanırım. __________________________________ POWERED BY AYDOĞDU GARAGE Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır. Unutma; gereksiz eleştiri sadece gizli hayranlıktır. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: CITROEN C4
|
Cıtroen modellerinin içinde en az yakanlardan biri modlamaya en yatkın cıtroen serisi
__________________________________ IMPOSSIBLE IS NOTHING
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Sehir ici 5 lt lerden bahsediyorlar daha cok merak ettigim kronik sorunu varmi .. 2.eli biraz zayif okadar ..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: dci
|
eğer ki tek kapılı olması sebebiyle kullanım zorluğu yaşanmayacaksa , dizel otomobiller arasında rekor tüketim değerleri yakalayan bir araç
ama dersen ki kaporta , yedek parça , servis vs..vs.. o zaman röno sümbül al derim
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Ya bu aracin fazla kullanicisi yok yada bu aracin kronik sorunu yok kimseden duzgun bi cevap cikmadi alinir herhelde..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: aranıyor
|
eski aracım 2006 xpackti 4 airbag sustalı uzaktan kumanda vs gibi özellikleri vardı bide 2006 ve sonrasında göğüs ,vites topuzu kapı kolları gibi makyajlı farklılıklar var,şehir içi yakıtta 4,6 civarında yazar fabrika verileri ama 5,5-5,7 arasında değişir çok az yakıyordu bnm yaşadığım tek sorun fazla sıkmaktan enjektörleri kaçırmaya başlamıştı buda zeten 65 bin km de oldu o kadarda olsun
onun dışında hiç sıkıntı çekmedim 42 lt depo ile 980 km gittim arkadaşların dediği gibi tek kapı sorun olmayacaksa alınır.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Günlük kullandığımız var, motor parçaları, yedek parçaları tonla, bakımı kolay, ucuz, sıkıntı yaşatmaz, gazın ucunda kullanırsan 4.2 falan yakıyor, maksimum 4,7 yakıyor şehiriçinde. 20tl'ye 150km+ yapıyor neredeyse.
Tabi az km'li temiz bir araba bulmakta mesele. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Sagolun arkadaslar yorumlariniz icin ..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Z4 3.0& Hacı 'MURAT 124' &RANGE ROVER
|
bu kadar az yakan bı araba daha görmedım
eger dusunuyorsan bı arkadasımda var 26000 kmde daha |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Pm attim..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Z4 3.0& Hacı 'MURAT 124' &RANGE ROVER
|
edit : km 28000 olmus
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 1990 silvia
|
bendede 107 var aynı motor arabayı haziranda geldi satıcam satıcam diyorum kıyamıyorum okadar az yakan bir araç ki resmen şehir içinde elim ayağım oldu 5 kapı ufak bir araç isteyen arkadaşlara tavsiye ederim
__________________________________ ARACIMIN MOTORU GÜCLENDIRILMİŞTİR 1,8 DEN 2000 E CIKARTILMIŞTIR MOTOR SIFIR YAPILDI CELIK GÖMLEK VE PİSTONLAR KULLANILDI EMME MANİ FOLDU FORT FOLİŞ YAPILDI |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 20:12 ::::

arkadaşların dediği gibi tek kapı sorun olmayacaksa alınır.

AŞK OLSUN