Antalyada öğretmenden ilan basligiyla satilan gri 55plaka.bende dip basikti cok iyi duruyodu ama onlar leylek yapmislar şekli degismis arabanin:)
Printable View
kronik sorunu yok diyorlar ama c2 dizellerin kronik sorunu vites halatı.. vites halatı 100.000 kmlerde kopma yapabiliyor, işçilik ve malzeme 400 lira falan tutuyor, yan sanayisi yok o parçanın, o yüzden orjinal almak zorundasınız, hemen hemen hepsinde başa gelebiliyor vites halatı problemi, mümkünse vittes halatı değişmiş araba bakarsanız sizin için iyi olur başka da kronik sorunu yok
İç aksamdan sürekli tıkırtılar geldiği doğru mu?
3 tane c2 dizel aldım sattım
hatta bir tanesi Türkiyenin temizi idi 19 a verdim 16 R plakalı bir ara ilanlarda gördüm boyası kazası hiç bir şeyi yokdu.
c2 lerin tek sorunu koltuklarda yatırdığınızda orda kalıyor ve geri kalkmayabiliyor 150 tl ye sorun çözülebiliyor,uzun yolda 3.5 lara kadar düşürmüştüm yakışını sorunsuz dertsiz şirin bir araçtır
düşük kilometreli bulursanız kesinlikle alın direksyonlarından kilometrelerini anlayabilirsiniz en çabuk yıpranan yerleri direksyonları.
benm aracımda oyle tıkırtı seslerı yk, kış aylarında plastıklerın sertleşmesinden dolayı bozuk yollarda ses gelebılıo, ses olayına çok takılıosanız on kapı doşemelerının ve arka doşemelerının plastık geçmelerını yenılersınız aracın ıçı sıfır gıbı olur :) malıyetlı bışy deıl..
arabanın kapı bakalitleri vs. bi kaç kere sökülüp takılma işlemi görmediyse o ses çıkmaz ama neticede fransız araba sökülen her parça ses yapar illaki, kapatırken sağlam parçalarla sıkı bi şekilde kapatmak lazım bakalitleri,
ayrıca koltuk ayarında bi yanlışlık olması lazım , benimki hiç öyle kalmıyor, arkaya binecek kişi olduğunda ileri çekiyorum yatıyor itiyorum geri yerine geliyor, geriye çekerseniz sizin koltuk ayarnızdır, arkaya birisi geçer ama tekrar ayar yapmanız gerekir
knkı oyle bı sorun yk, koltuğu yandan ındırme koluna basarak ındırıosn ve one ıtıosn, arkaya bırı bındıkten sonra koltuğu sonuna kadar gerı ıttırıosn, senın ayarın nerdeyse orda duruğu zatn ve çıt dıe bı ses gelıo, sonra sırt bolgesını yukarı kaldırıosn bıttı :) ayar falan bozulmuo..
yksa sen arkası dar olduğu ıçın mı "tekrar ayar yapmanız gerekır" yazdın.. :D
yok hayır yazmışlar ya koltuk ayarı bozuluyo sonra tekrar yapmanız gerekiyo diye, hiç öyle bişey yaşamadım onu söylüyorum
alt takımı nasıldır acaba sorunlu mudur ?
fransız neticede, heryeri hassas, civicler kadar hata kaldırmıyor, biraz daha dikkatli kullanırsanız alt takım ve ön takımdan yana sıkıntınız olmaz
Konuyu güncel tutalım veya hortlatalım :D varmıdır düşük km'li değişensiz cep yakmayacak C2 HDİ
Konu hortlicak ama dusuk km li c2 dizel araniyor en temiz ve acilinden