turkcellin buna benzer bir tarifesi yokmu aylık 3000 sms felan atıyorum.300 400 dk konuşuyorum.
Printable View
turkcellin buna benzer bir tarifesi yokmu aylık 3000 sms felan atıyorum.300 400 dk konuşuyorum.
vodafone cekmıyo hıc cekmıyo hemde.dgrlerının cektıgı yerde o cekmıyo.bın kere aradım tık yok.tam uckgtcı vodafone.faturayı fazla fazla gecırıyolar arayıp soleyıncede sız bu faturayı odeyın 2 ay fatura kesılmıycek dıyolar.70-75 lıra gelcek fatura 150-160 gelıo.arastırdım bıraz dıgerlerınde benım ıstedıgım tarıfeler yok.sınırsız dıyolar 3000dk 5000dk verıyolar.vod.da ole bısy yok dk fln yok ama gecırırler hıc affetmezler.arayana dinlet 9 10 ay boyunca calısmada dedıler ne melodıyı ıptal ettıler ne degısıklıge ızın verdıler onun parasınıda aldılar.bılgınıze..
ceskin öyle bir anlattın ki turkcell'den bahsediyosun sandım :D
avea'dan memnun olan turkcell'den memnun değil, turkcell'den memnun olan vodafone'dan memnun değil, vodafone'dan memnun olan avea'dan memnun değil.. bu ne yaman çelişki :D
Bu akşam gidip hattımı vodafona taşıyayım genç tarifesine.Bu arada TechCell istiyoruz :D
Turkcelldede vardı böle bırsey ama kontorluden faturalıya gecınce oluyodu sanırım 29 liraya 300 dk+3000 sms
baba valla yıllardır kullanıyorum hıc ovunemedım.cekme konusunda ya telefona *** atıyolar ya mekana.hatta bu ay e posta olarak gelen faturayı adresıme detaylı ıstıyorum talımatı verdım.tek tek kontrol edıcem.ucretsız olması gereken gorusmelere ucret gecırıyolar.iş yerındekı ark.da sınırsız tarfe kullanıyo 225 cıvarı fatura gelmıs oda aradı onada sız bu ay odeyın 2 ay ucret talep etmıycez dedıler.
-Vodafone da cep özgürdeyim 30 tl ye her yöne 120dk veriyor, vodafonelularla 40 kuruşa istediğin kadar konuşuyosun, diğer öperatörlerle 5dk sı 40 kuruş.Feys meys bedava.Günde 1 sms ten sonra her yöne 250 sms bedava.
Faturalı olan genç tarifesine geçicem de bunun iyi yanı, bedava bitince 30 tl yi kullanmaya başlıyosun işte :)
edit: yanlış hatırlamıyosam ayda 9 tlye sınırsız internet mi veriyodu ne :S
oguzum benım tarıfe vodafone beles tum sabıtlere beles 750dk dıger hatlara 5000 sms vodafone.sımdı bu tarıfeyı alan adam zaten konusuyorum dıyen adamdır.bunun gelmesı gereken faturası 70-75 tl 160tl ne pekı?dırek gecırmasyon.denk gelırse odeme ıtıraz et R yı goreceksın;)
tam kardeşime goreymiş aslında hattını taşısammı vodafone ye diye düşünüyorum :D
Bu konuyu gordugum cok iyi oldu :) Hemen aradim , gecirdiler genc tarifeye normalde subeden geciriliyormus biraz israr edince yapti sagolsun :) Yalniz dun kesilmis son faturam o yuzden bu ay eski tarifeden devam ediyorum bir dahaki ay basi baslicak.55 tl voda sabit sinirsiz her yone 750 dk idi paketim 6 tlde sms e oduyordum simdi bunlar icin 25 tl odeyecem.blackberry kullandigimizdan net paketinden yararlanamiyoruz 30 tl bis odemeye devam :D vodafonedan cok memnunum 1 sene olacak neredeyse bir kere bile supriz fatura gelmedi hele bu tarifeylede cok abone kazanirlar tavsiye ediyorum.