|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Sezonun kapanmasına az bir süre kaldı
keklik Marmara bölgesinde yasak bizim avımız bıldırcın ve çulluk açılış agustos kapanış 27 şubat Güzel ve kazasız belasız bir sezon geçiriyoruz Maşallah enik suzi baya büyüdü 8 aylık olacak aylık ken bıldırcın ile tanıştı yeni yeni çullugu tanımaya başladı henüz fermasını göremedik ama ormanda araması inanılmaz ferma vermeden kuş da kaldırıyor inşallah yaşı oturdukça fermasıda oturcak 10 yaşına gelen zeyna artık avda erken yoruluyor onu son iki haftadır çıkartmıyoruz 2 yaşına gelen erkek Raki çullukta baya ustalaştı tabiri caizse makine oldu ilk zamanlar tüfek korkusu olan bu köpege verdigimiz emekler yedirdigimiz mamalar sonuna kadar helal olsun Tüfek korkusu var diye dövdükleri insanlardan soguttukları köpegi aldık ilk zamanlarda tüfek attıgımızda akşama kadar kaybolan sonra yanımıza gelen yada arabya kaçan köpegi önce sabır ile yanımızda tutmak için ugraştık sonra korkusunu yendirdik artık o bir usta çulluk avcısı oldu Maşallah birde aldıgımız yerdeki adiler dövmüşler elden kaçıyordu hayvan şimdi elimize bakıyor çok şükür hayvana nasıl bakarsanız oda size aynı şekilde karşılık verir bir kez daha anlamış olduk buyrun resimler Sezon başı buıldırcın avı zaten 1 sefer gittik acemi köpek ile bukadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() karınlar acıkınca ![]() ![]() ![]() ![]() Kasım ayının başı bu sezon ilk çullugumuzla buluşmamız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Av olmayan bazı avlardan güzel kareler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PATRONE RAKİ VE ZEYNA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kanlıca Mantarı ![]()
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
2011 yılının ilk çullugu 2 ocak
![]() ![]() 23.01 avımız bu avda videomuz var vurulan ilk çulluk YouTube - Çulluk buda ikinci vurulan çulluk YouTube - Çulluk 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çulluk böle hayvan dışkılarını eşeler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 06.02 avımız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domuzun yatagından gectik ![]() ![]() ![]() ![]() Ağaoğlu buraları keşfetmez inşallah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok emek verdigimiz av yapmaz diye atılan köpeğimiz evladımız RAKİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sosyal mesaja hayır !!! __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 98vts-00gtı-00vts-99gtı-?
|
hay masallah yaa.eskıden cok gıderdım bu sekılde.sımdı hıc fırsatım olmuyo.eminim inanılmaz keyıf almıssınızdır.valla resımlere baktıkca o anı yasadım.paylasım ıcın tesekkurler
__________________________________ EN KÖTÜ GÜN BUGÜNSE BU GÜNDE FENERBAHÇE.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: volvo s40, coming soon
|
super 3 üde pointer olmasıda ayrı bi guzel
.bendede 2 tane siyah kafa var safkan .tufegin markası ne tam anlayamadım ama?sarsılmaz mı ?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: evo6 tm crx
|
maşallah eylenceli geçmiş
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: s2000
|
Kanka tek kelime ile mükemmel. Bir de şu yurtdışı seyahatlerimden fırsat bulabilsem
Tüfek aldım daha ruhsatını üstüme alamadım. Gittim bir sürü yeni fişek aldım daha tetik düşüremedim.
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: sedan VTI
|
maşallah çok eğlenceli geçmiş anlaşılan
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Ek civic
|
pek anlamam ama fotolarla bayağı bir yaşamış oldum
Maşallah
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: honda civic es7
|
eğlenceli olmuş
geçen gün bizde yaylaya çıktık,karda iz sürdük
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: FA548
|
Ayıptır be kardeşim mangala bak ya
odun ateşi bide pehh elinize sağlık güzel eglenmişsiniz
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
imrendim valla nekadar zevklidir kimbilir...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
ha maşallah kanka bi ördek organizasyonu yapalımm
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
maşallah
![]() ileriki zamanlarda ingiliz pointer ihtiyacım olabilir haberiniz olsun
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: eg civic
|
masallah hastayım abi sizin böle fhobilerinize
eminim güzel stres atmışsınızdır
__________________________________ Songür Garage Team | Utku SELAMOGLU |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
köpeklere maşallah,hepsi ne kadar da asil ve güzel duruyor.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: evo x
|
hey maşallah güsel bir organizasyon olmuş imrendiriyo
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: yok
|
En eğlencelisi kahvaltı bölümü olmuş
Maşallah imrendim valla çok güzel yerler oralarda kentleşmez,ev yapılmaz inşallah...
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Poze ATA ARMS 2011 model çelik kasa
Ustam almış sende al diye ısrar etti gittim aldım çok memnun degilim 71 namlu mobil şoklu ejektorlü selektorlü çelik kasa tek tetik 5 e 4 şok takmama ragmen refleksim cok iyi oldugundan kuşa nişan alsam bile fişek kuşu gectikten sonra acılıyor genelde ikinci fişekte alıyorum kuşu seneye 61 kaval namlu yaptırcam buna inşallah daha güzel olucak yarı otomatik olan magnum colt ilk tüfegim ahmet de ava gelmeye başlayınca onu oan verdim onada inşallah seneye tüfek alcaz ruhsatlı ve belgeli avcı yapcaz inşallah semihim benim enik daha kızana gelmedi ilk kızanı atlatsın ikinci de çektircem rakiye inşallah zeyna kızana geliyor ama isteksiz ona da hormon tedavisi uygulucaz ondan yavru almamız şart ölesi bir daha gelmez Hak on köpekleri avlaga götürüyormusun av göstermediysen pointer ev köpegi olur cok güzel ama bence o köpeklerin avlaklarda dolaşması lazım yoksa sıkılırlar av yapmasan bile ormana götür araziye cıkart fermalarını resimle mest olursun İbooo ördek bu sene hiç yok nerdeyse biz öredege düzceye gittik kar yagdıgı zaman on avnda resimlerini yarın atayım __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: focus porsche cayenne S
|
maşallah zevklı gecmıs ava gitmeyen o zevktı bılemez. culluk lar ne oluyor vurulduktan sonra yeniyormu keklık cok guzel olurda culluk u bılmıyorum hıc
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 20:13 ::::

Tüfek aldım daha ruhsatını üstüme alamadım. Gittim bir sürü yeni fişek aldım daha tetik düşüremedim.