ooooo çulluk lar yahni oluyor şimdi evdeyim evdeki bilgisiyarda yok resim de yarın atayım resimleri
çulluk eklik gibi yumuşak etli degil onun kadar da lezzetli olmaz ama pişirmesini bildin mi
Meke bile lokum gibi lezzetli olur :)
Printable View
ben okul nedenile gidemiorum.7 yasımdan asagı yukarı 21 yasına kadar her sezon her hafta sonu gittim :).fakat babam full gidio.biri 9 yaşında digeri 1.5 baba-ogul sov yapıolar :).buyuk olanla az bıldırcın keklik avına gitmedim...ufaklıgın dha ufakken hali bu :) su an babasından cok cok daha buyuk...
http://img832.imageshack.us/img832/933/dscf0189k.jpg
çulluklar fena değil yalnız tüfeği degiştirme 5 4 şokla 61 cm namlu arasında fark yoktur.illede saçmaların çabuk açmasını istiyorsan disparsente fişek kullan bulursun hadi bulamadın keçe tapa kullan bide hava sıcaklığına göre fişeklerini ayarla avın bereketli olur.
bence otamatik tüfeği değiştir uçar avı için şeritli namlu ve fişek haznesi 5 li olanını tavsiye ederim.yerlide incelediğim oto.en iyileri escot ve huğlu 901 magnum :icon_tup:
yabancıda beretta ve skb kişisel tavsiyem bulursan beretta 390
bence culluk, bıldırcın, keklik avında beretta 686 e skeet gayet iyidir yakın mesafede namlu ucu geniş ve şoksuz tek tip hem daha iyi bir av sunar hemde hafif olmasıda yururken yormamayı saglar...
browning a500 iidir tavsiye ederm uzun yıllardır kullanıyoruz ;)
çok güzel imrendim adamlar herşeyi layıkıyla yapıyorlar helal olsun.
resımler herseyı anlatıyor..Av bana gore bambaska bır dunya.... Stres,sıkıntı,hiçbirşey bırakmıyor....
çok eğlenmişsiniz belli fotolar süper buarada turuncu şapkalı abimiz yaban tv dekiustalardaki abimizmi hastasıyım o adamın yaw adam bikere ıskalamadı
Fark yoktur evet bende biliyorum bir kaç senedir avlanıyorum tecrübemde çok bunları biliyorum zaten
ama işte fark var cünkü bizim avlandıgımız mera öle yaban tv de seyrettiginiz gibi bir yer degil
o turuncu şapkalı abi bursadan geldi Osman karatepe
bizim avlakta canı cıktı adamın böle bir yerde hiç avlanmadım dedi
tüfek atmak hem zorlu hemde cok sık orman da pis çalıda kuş burda hep çelik kasa almamın sebebide o cok düşme kalkma oluyor alüminyum kasalar cabuk yıpranıyor
herzaman dispersante fişek kullanıyorum fiocchi 4 kanal 9 numara yada Yvaşçaların 8 numara dispersantesini
ama gecen sene otomatik ile avlandıgımdaki yüzdem ile bu sene ki yüzdem arasında cok fark var
Aynı poze ile trape gittim gayet güzel atışlarım ama ormanda sıkta aynı şey olmuyor maalesef nişan almak daha zor oldugundan kısa namlu da herzaman kuşu daha rahat ve cabuk görüyorsun
Forumdaki avcı ve ava meraklı arkadaşlar ile bir organizasyon yapalım isterim