|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: BlueAction VTI Carbon Şahin Polo TDI Ford Granada
|
Arkadaşlar evimde 2 adet bilgisayarım var.. Laptop'um salondan Mahalledeki bir ağa bağlanıyor ve bu sayede internete girebiliyorum .. Masaüstüm o bağlandığım ağı görmüyor Salona getirmemde imkansız Masaüstü bilgisayarımı laptop'a bağlayıp internete Nasıl girerim =) Ankarada Kışın Salon Cok soğuk Oluyor =))
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
Kablosuz ağ kurup interneti paylaştırabilirsin veya bir kablo ve switch yardımıyla interneti paylaştırabilirsin.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
access point kurucaksın ama pek saglıklı seyler deıl bız yapmaya calısıp yapamamıstık
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
tanıdık bir ağ ise access point ile çozersin ama başkasının bağlantısı şifresiz diye kullanıyorsan yapamazsın
içerdeki pc ne birşekilde wireless adaptor takıp çekmesini sağlayabilirisn anca __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
bütün ağlar 5.88 saniyede görür..
![]() Hepsiburada.com : Netmaster WU-150 USB Adaptör (1 Km Mesafe) | Bilgisayar |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: BlueAction VTI Carbon Şahin Polo TDI Ford Granada
|
bendekide bundan ama salondan cekiyor Benim odadan cekmiyor =(( |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T
|
biraz uğraşman lazım.
laptop un yabancı bir ağa Wireless ile bağlı ise, laptop un internete çıktığında internet bağlantı paylaşımını kullanabilirsin. bunun içinde notebook ile PC yi birbirine CROSS kablo kullanarak bağlayabilirsin. veyahut bir adet HUB alırsın, iki makineyi de normal kablo ile HUB a takarsın... Windows XP var ise Notebook ta uğraştırır. Windows 7 ise daha kolay halledebilirsin diye düşünüyorum. şu kaynaklardan yararlanabilirsin... Umarım Windows Vista veya Windows 7 dir notebook un... Windows 7'de WLAN Üzerinden İnternet Bağlantısı Paylaşımı (ICS) - Bilgisayar Güvenliği ICS'yi (Internet Bağlantısı Paylaşımı) kullanma __________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|