|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
Arkadaşlar yeni lastik aldım yazılarını boyamak istiyorm, çakma boyama kalemleriyle daha önceki lastikleri boyadım ama verim alamadım bir iki arkadaş bulabilirsen yolların şeritlerini boyadıkları ŞERİT boyalasından bul kalıcı olur dedi.. bunu nereden temin edebilirim?
şimdiden teşekkürler. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
yollardaki boya sert bi materyal değilmi kalıp gibi oluyor sadece boya sıktıkları halde.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
hiç şerit boyası görmedim yolda gördüğümüz sanırım kalın atıldıgından öyle duruyor ben fırça ile boyatacağımdan öyle kalın bi yazı olmaz aslında kalın kabartma gibi olsa daahada güzel olur ama sanmıyorm olacağını
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
http://www.techturkey.com/forum/modi...381-kalem.html
bu değil dimi abi buysa bi kaç yer söylenmiş ![]() edit: uykusuzluk başa bela ya kalem denenmiş zaten
__________________________________ fuck love , i need a car (:
Son Düzenleyen !KO; 08-02-2011 08:59. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
kalem işimi görmez bu sefer şerit boyası ile tek seferde halletmek istiyorm saolasn KO
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
bende 1 teneke vardı şimdi ne halde bilmiyorum. boya malzemesi satan yerlerden bulabilirsin 1 kg'lik "iskapatan" dersen verirler işini görür. yağlı boyaya benzer. 10 lira filandır 1 galonu
__________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
teşekkürler ali bi araştırıyım...
şerit boyası dediğin iskapatan diyemi geçiyor piyasada __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
belediyede çalıştığım için bi ara geçmişti elime. __________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
Serkan bu işi gerçekten yapmak istiyorsan sana çok zahmetli
ama bir o kadar da kati bir yolunu yazacağım... Ben zamanında yaptım ama imanım gevremişti... O kalem, boya işleri faso fiso... Şimdi önce Atlas Yanak siyah beyaz otomobil motosiklet lastik yanak kauuk bu yanaklardan alıyorsun. Aldığın yanakların üzerine yazacağın yazının şablonunu çıkartıyorsun... Sonra kretuar ile tek tek keseceksin harf rakam ne varsa 4 lastik için... Sonra da kestiğin bu beyaz yazıları gene tek tek japon ile yapıştıracaksın lastiğe Kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
kerem abi çok çılgın bir teknik verdin teşekkür ederim eğer şerit boyası olmaz ise bi haftasonu el işciliği iyi olan bir arkadaşıma yaptırayım. bunu yapılıp kesilmesi falan bayağa uzun iş 2-3 günde anca biter sanrım.
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
![]() Zamanında otobüslerin lastiklerine cekiyodum hey gidi günler hey ben kenarlarını bantlayıp ama bir süre sonra sararıyor abi devamlı üstünden gecmen gerekiyor belli zaman sonrada tinerle iyice silip tekrar boyaman gerekiyor cok ugrasmalı oluyor asfalt boyasından daha iyi bişey olması lazım
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
sararsın dunlop zaten sarı yazılı oluyormus
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
Öyle sararma çatlama çıkma deforme olmaz... Şöyle üzerinden bi arapsabunu geç pırıl pırıl beyaz olur Boşuna boyayla kalemle uğraşma
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
öncelikle karayolları ve belediyede tanıdık varmı günceli diyelim
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
215-50R-13 DUNLOP LASTİK sahibinden.com'da
lastiğin boyalı hali ilandakinde mevcut adam sağlam boyamış bu kadar yapabilsek yeter hele bi de yapstırma yapabilirsem tadından yenmez. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
yokmu şerit boyası bulabileceğimiz birisi?
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
yağlı boyayıyı vur gıtsın ne ugrasıyorsun
__________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |