cok gecmis olsn buyuk bir kaza atlatmissiniz
Printable View
cok gecmis olsn buyuk bir kaza atlatmissiniz
Mecdiky e5 mevkiginde orta sertten gdyrdm ve koprden baglnti noktasi oldgu icin her zman arac bulunyr.kaput acildktan snra vurmanin siddetyle orta ayna da yerinden cikti..kaput ile konsoln arasinda kalan bosluktan gorebildim yolu..emniyete de Allah`a emanet gecebildim korden gelen bi arac flan olmadigi icin sukredyrm..
çok talihsiz bi olay geçmiş olsun..
geçmiş olsun
geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun...
boğaz köprüsünü çıkınca z.kuyuya yelmeden scorpionun kaputu açılmıstı sol şeritte ve öyle 300-400 metre gitmek pahabiçilemezdi... allah korusun kimseye yaşatmasın öyle bişey... geçmiş olsn sana iyi ki kopup arkadakilere zarar vermems.
cok gecmiş olsun kardeşim
aynı şeklide karbon kaputla başımıza geldi. geçmiş olsun
çok geçmiş olsun.
Cana geleceğine..Büyük geçmiş olsun,kaputun o an açılması nasıl şanssa arkandan sağdan soldan yakın mesafeden gelen araç olmaması ve kaputun sıyrılmamasıda iyi şans olsa gerek.
geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun.S
Geçmiş olsun kötü bir hadiseyi yinede ufak atlatmışsın,
bende aynı olaydan tırstığımdan pin kit yaptım kafam rahat,
http://76.my/Malaysia/genuine-sparco...MaxAudio@4.jpg
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun..
Geçmiş olsun Allah korumuş.
banada sti ile aynısı başıma gelmişti. 200+ rakamlarda otobanda turladıktan sonra. semte döndüm. o hızlarda açılmayan kaput 30la giderken açıltı cama çarptı. neyseki ne kaputa nede cama bişey olmadı. ama o kaputu boyattığım ustaya gidip bi ton küfür ettim. kâmil adam gibi sıkmamış.
geçmiş olsun.