|
|
#1 | ||||
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
Usa'dan bir ürünümüz gelicek 21 ocakta kargoya verilmiş sanırım 3 hafta olmasına rağmen hala elimize ulaşmadı
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
||||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Takip numarasını pm olarak atarsan bakabilirim bende.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
3 hafta normal sure zaten benim genelde USPS ile gelen kargolarimda hep oyle oldu.
Ancak son kargom 13 aralikta gonderilmesine ragmen halen Turkiye'ye giris yapmadi veya PTT kayitlarina almadilar.. ABD'den ciktigi gorunuyor ancak sonrasi yok
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Ya çok özür dilerim ben UPS diye okudum kargo şirketini
O yüzden bakabilirim dedim.. Sisteme yazıyorum yazıyorum çıkmıyo Delirdim bende server'a falan bakıyodum çalışıyomu diye
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: White Rs @ New Kangoo
|
Bizimde 26 sında alınan mal hala gelmedi ..Sabırla bekliyoruz
__________________________________ Piston Garage |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bnm filtre kitim elektronik katlanır plakam bir kutunun içinde ewde beklıo sırf takılıcak yada kaybolucak die gönderemıorum öle kaldı ölecene kolinin içinden brooklynden gelicek olan warsa allah rızası için bir sırtlasın kargo parasını elime geçince veririm
kime sorsak garanti ewe teslim ederiz demiyor ağız yamultuyolar kırılır kaybolur biz bilmeyiz bilmem ne..cesaret edemedim hala..Ordaki arkadaşımda inat etti gelmiyor türkiyeye...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Sabırla bekliyoruz bu gidişle gelmeyecek sanırım
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: mevla yuru ya kulum dedi hamdolsun
|
ürün gelir meraklanmayın, benim de amerikadan gönderilerim genelde 3 haftadan uzun sürede geldi hep bu zamana kadar.
ingilizce metinde anladığım kadarı ile sizin talebiniz doğrultusunda tekrar kontrol edildiği ancak kendilerinde bu gönderiye dair herhangi bir bilgi olmadığını söylüyorlar. daha sonra tekrar kontrol edin demiş mesaj sonunda. USPS de zaten amerika nın PTT si. bizimkinden çok farklı değil. gönderici ile yazışmanız daha uygun olacaktır. bir müddet daha bekleyin olmadı bana özel mesaj atarsanız göndericiye yazalım bilgi almaya çalışalım, gelmemesi gibi bir durum olamaz farklı bir konu yok ise eğer |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 98 vti sedan
|
aynı durum benım sıparısımde de war.
CJ450801685US bu arada ayın 17 sınde verıldı.. 01/17/11 __________________________________ İlker KANTAR İzmir Son Düzenleyen recky; 09-02-2011 14:04. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: K20 Power
|
normalde 2 haftada gelen mal hala yok ortada . mail attım ordaki barzo ya bakalım ne dicek
__________________________________ 34 HDF 89 - n/a - Sold 34 JAD 41 - n/a - JRSC - Turbo - Sold 34 RED 16 - Turbo - Loading... İt ürür kervan yürür...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: JJ Saxo évo-II
|
Please check again later
__________________________________ Saxo évo : 13.824 sn. ![]() Piston Garage & OverBoost Garage Nazmi TOÇAK |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Bu ara gümrükte problem var sanırım hayırlısı...
__________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
bu ara gümrüklerin işletim sistemlerinde sıkıntı var.
benim direksiyonumda TR'ye giriş yaptı gümrükte bekliyor. 3.5 haftada geldi. süre normal yani
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: honda s2000
|
ocak ayının basında yapılmıs olan gumruktekı operasyondan dolayı su an gumrukler cok sıkıntılı .bu yuzdende yenı prosedur cıktı ve gelen her malı yenı prosedurle kontrol edıyolar .özellıkle sporcu ürünleri hiç bir sekilde gecmıo su an gümrükten. mallarınızın gecikmesi tamamıyla yenı kontrollerle ilgili anlıcagınız .
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Civic
|
Ben 20 tane logo için 1 ay bekledim.
Normaldir. |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
1benim gecen ayin 14 unde aldigim urunum bugun geldi ptt dende sorgulata bilirsiniz yurt icinde nerde oldugu hakkinda bilgi verir
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
gelir olm meraklanma. herşey california scents deil ki 3 günde gelsin
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |