-
Az önce baktım güncellemiş sanırım kargo biyerlere gitmiş ama tam anlayamadım birisi tercüme edebilirmi ?
Your item was processed through and left our KEARNY, NJ 07032 facility on February 12, 2011 at 9:04 **. The item is currently in transit to the destination. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later
Detailed Results:
Processed through Sort Facility, February 12, 2011, 9:04 **, KEARNY, NJ 0
Electronic Shipping Info Received, January 21, 2011
-
Yokmu yardımcı olucak olan. :)
-
-
3 gun once sıparıs verdım 3 ayrı yerden.
1 i yola cıkmıs.1 tanesı henuz update yok 1 tanesınınde takıp numarası yok..hayırlısı bakalım.
-
Alıntı:
ruudvan Nickli Üyeden Alıntı
newjerseyden cıkmıs.
Teşekkürler. Utanmazlar 3 haftadır ancamı kargo yapıolar :D
-
kargoya vermıslerdırde ordan bıraz gec cıkmıstır sımdı amrıkada kar mar vardır..
-
Ürününüz çıkmış ve transitte şu an yani yolda, ben amerikadan sürekli sporcu ürünleri ve tekstil alıyorum ama USPS asla kullanmam , mümkün olduğu kadar FEDEX kullanırım , gümrükte belli ölçüleri geçmediği sürece takılmaz. (Kg ve fatura bedeli gibi..) Gümrüklerde yaklaşık 1 hafta süreyle Merkez serverin çökmesinden dolayı işlem yapılamadı tabii bu TR gümrükleri için geçerli. ürün posta gümrüğüyle geleceğinden gecikmesi hatta gelmemesi muhtemel...
-
Bugüne kadar 5-6 tane ürün aldım ebay'den hepside maksimum 10 günde geldi 3 hafta çok uzun bi süre yaw