|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
geçen gün internetten Fujifilm FinePix JX250 dijital foto makinası siparişi verdim america dan gelecek sanırım.
en ucuz Fujifilm FinePix JX250 Dijital Fotoraf Makinas fiyat akakce.com'da buradaki kameradan ama bu makina hakkında detaylı bilgim yok birsürü şey yazıyorda pek anlamıyorum bana türkçe lisan edecek insan lazım ![]() Amatörüzdaha anca araba vs çekimleri yapacaz HD video özelliği varmış 14mp resim çekme ve hareket eden cisimlerinet yakalama gibi özellikleri var dediler bu makinadan kullanan yada foto makinasından anlayan makina hakkında bilgi verebilirmi rsimleri nasıldır görüntü kalitesi gece çekimi nasıldır ? Özellikle şu önü bulanık arkası net yada yakını net uzağı bulanık aynı karede fotolar çekebilirmiyiz acaba odaklamamı deniyor artık ne deniyorsa yada buna benzer incik boncuk özelliikleri nedir ne amaçla ne kadar kullanırız bilenler bu işte usta olanların bilgilerine ihtiyacım var
|
|||
|
|
|
#2 |
|
Misafir
|
?????????????????????????????????????
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 2003 bmw 525, 2010 h100
|
bu makineyi bilmiyorum fakat 5 ay kadar önce fujifilm xp 10 modellerinden birini aldım su altında filen resim çekiyor, 1 mt den yere düşünce bişey olmuyor çizilmiyor filen özellileri hoşuma gitti aldım. kullanıyorum memnunum bi sıkıntım yok. kalitesiz bi marka değil... çok sony den fazla para verdim... bahsettiğin makineyi bilmiyorum ama kötü bi marka değil.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
kompakt makinalarda diyafram ayari varsa eger yontem asagida: Arka planı nasıl öldürürüm? | BasÇek __________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Son Düzenleyen tool; 12-02-2011 09:04. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Fiat Idea
|
arkadaşımda var, kullandım, yeterli bir makina.
canon'a göre biraz yavaş olduğunu söyleyebilirim, işlemci, zoom özellikleriyle |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: c4
|
Fujifilm düşünme derim,canon-nikon markalarına giremiyorsan ben sana panasonic tavsiye ederim ,bi araştır istersen
__________________________________ ben 15 yaşımdayım bir çok arabayla drift yaptım ama kendi mazda rx8 zimgibisi yok 390 hp hsk blow off lu hsk turbo bose anfi fln var |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
|
|
|