Eline sağlık emek harcamış zevkli birşeyler yapmışsın. Son fotograftaki sarı, kırmızı ve beyaz
olanların da ayrı fotoğrafları yokmu merak ettim :)
Printable View
Eline sağlık emek harcamış zevkli birşeyler yapmışsın. Son fotograftaki sarı, kırmızı ve beyaz
olanların da ayrı fotoğrafları yokmu merak ettim :)
:icon_tup: bende hastasıyım ya model otomobillerin özellikle jdm stil japonları vede 67 kuşağının önemli amerkanlarını ilgilyle takip ediyorum bi ara DUB edition cls amg vardı birde DUB edition wv bus sevdğim arkadaşlara hediye etmiştim biri galerisine vitrinine kaomyşutuı diğeride ofisine koymuştu zevk hobi meselesi koleksiyoncular bilir tadını..
bu cağaloğlu doğubank beyazıt taraflarında yerler var orda adamlar dükkana gittiğinizde size dergi gibi katalog veriyor kod numarasından istek verebiliyorsunuz en güzelleri dub stiller dip basık yerle samimi full modlu vede orjinaline sadık :)
mert çok guzel olmslar kardeşm ellerine sglk =) bi ara bndeki oyncaklarıda yollayım=) onlarıda surundur=)
Çok eğlencelidir bunlarla uğraşmak :) diğer fotoğrafıda eklerseniz sevinirim aşırı hoşuna gidiyor rc ve diecast modeller :)
Ellerine sağlık çok güzel olmuş :)
ya tartıştıınız konuya bakın koca koca adamlar ayıp walla :D
yaptm koydum demiş çocuk eyw ellerine sağlıkta site yönetimi bişi demezken çocuk caazı yermek nie ? konu yanlışsa yanlış der yönetim taşır siler yada başka türlü açmasını rica eder rahatsız olduysanız yazmayın
bnada model araba vs gereksiz görünür ama kimi insan keyif alır ki bunun içinde internette gerekli forumlar vs mecut
resimler resimler bölümünde olsaymışta tartışılmasaymış keşke