|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
bazı arkadaşlardan duydum şahinlere role mi ne koyuyolarmıs elektırık kestırmek ıcın bi arada video cıkmıstı bulamadım eleman kestıre kestıre gıdıyodu.
integraya bundan yapabılırmıyız karburatorlu arac otomatık bunu istediğimiz devire ayarlayabılıyomuyuz otomatıkte D4-D3-2-R-P-N var 2 de 6500 devir cevırıyorum daha zorlasam gıder belkı 7000 e kadar.. d3 de basarsan 4500-5000 arası vıtes degıstırıyor kendı d4 de basarsan 4000-5000 arası degısıyor basmazsan 2000 de degıstırıyor dipgaz yapınca 3000 den sonra vtec açıyor gibi bi durum oluyo yani (çakma vtec)elektırık kesmenın mantıgını hepımız bılıyoruz otomatık araca zararı olurmu acaba? 1.6 dual carb __________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
onu kestirtmek için içeriye bitane düğme ve bobinin besleme ucuna far rölesi takıyolar düğmeye bastığında kesiyo sana kalmış yani ama nekadar sağlıklı orasına bişi diemem
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
forumda verilmişti video şahin tu tu tu kesiyodu ya apaci bi eleman suruyodu.. __________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
güncel bunu nerde yaptırabılırız.
__________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|