|
|
#1 | |||
![]() |
gece arkadaşımın peugeot 206 marka aracının sunroof camını çalmışlar bu nasıl bir oru.....çocukludur ve nasıl bir cesarettir. polis bile hayret etti bu nasıl sökmüşler nasıl görmemişiz dolaşıyorduk devriyede diyor. ? bir bakıyoruz middili atları kesiyorlar köpek çalışıyorlar kanı bozuk namuzssular.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
gecmis olsun kardesim..
__________________________________ вιzι єѕкιℓєя тαηıя уєηιℓєя öяηєк αℓıя
Son Düzenleyen senna; 12-02-2011 10:59. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
rıdvan bundan 1 sene önce bayan bir arkadaşımın 3 kere sunroof camını çaldılar bu 206larda bu olay hastalık sanırım... ve kız en sonunda sattı arabasını sırf bu yüzden.
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
Biz polise gittik, çalınan arabamız ogsden adapazarı işelerinden geçmiş diye, adam bize resmini getirin bunu ihbar olarak kabul edemem dedi
Soruyoruz, o resme biz mi yoksa siz mi daha kolay ulaşabilirsiniz diye cevap yok... Biz de eğer biz gişelerden geçen arabayı sizden önce duyuyorsak, ve de siz çalıntı ihbarımızı dahi dikkate almadıysanız, bunu ihbar olarak saymayıp kılınızı kıpırdatmamanız gayet normal dedik çıktık.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 09'Megane Berline
|
peugeot grubunun da camlardan çektiği nedir arkadaş...
dayımın 307sinin kelebek camını kırarak 8 kere içine girdilerdi , artık camcıyla kanka olmuştuk
__________________________________ Powered By dci |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: -
|
çok geçmiş olsun kardeşim
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
memleketin halini bilmiyorum ama sen böyle yine büyüklü küçüklü yazmaya devam edersen baya bir tatile çıkarsın
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
akşam çok pis sıkıntıya girdik evden çıktık arabaya doğru yürüdüler ben diyorum tavan açık kalmış olum diyorum olurmu yav diyor harbiden çok sakat durum. onun bunun çocukları antebi talan ediyoruz.polis bile hayret etti ben burdan sürekli geçiyorum diyor birbirlerinin suratına bakıyolar bir dalga var ama inşallah çözeriz ama camdan artık umudu kestik.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
Keşke memleketin hali 206'ların sunroof camları çalınmadığında düzelse....
Geçmiş olsun. Bu tarafta hesabını vermezler belki ama... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
|
Resmen şerefsizlik, yazik gunah , geçmiş olsun ..
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
sadece başlığı yazdım senin benden probleminmi var ? sadece sorun bumu yani ? tamam birdaha başlığıda yazmam tek sorun bul olsun takdın gidiyorsun gerekirse banla sil üyeliğimizi beni bundanmı tehdit ediyosun
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
tşk ederim. çok sağolun olan oldu umarım birdaha olmaz diyicemde.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
geçmiş olsun.sırf bu o cocukları yüzünden aracımı otoparka çekiyorum extra masraf ama içim rahat oluyor en azından.eski aracımı bilerek çizmişti o çocukları bunları suç üstü yakalayıp linç edeceksinki görcekler
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
TechWorks
|
tehdit etmedim düzgünce yaz dedim o kadar bir kere uyardık bir daha olmasın sorun varmı bunda? ne problemim olacak seninle? tanıyormuyum seni? __________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechWorks
|
açtığn iki konu unutmaki forumda geziyorum bakıyorum konulara takip ediyoruz anlayacağın
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: evo6 tm crx
|
ohanness nasıl olur ya nasıl sökebiliyorlar anlamış deyilim geçmiş olsun
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
TechTurkey
|
Ama biz bir Türk forumuyuz. Mümkün olduğunca Türkçe yazmalıyız. Yaşın küçük, hata yaptığının farkında olmayabilirsin. Lâkin yaptığın hata gösterildiğinde olgun davranıp hatanı kabullenemeyecek kadar da küçük değilsin. "Kusura bakma, Türk forumunda Türkçe imlâ kurallarına uygun yazmam gerekirdi. Bundan sonra dikkat ederim." demek bu kadar mı zor? Son Düzenleyen Evrenoz; 12-02-2011 11:55. |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 20:19 ::::

Soruyoruz, o resme biz mi yoksa siz mi daha kolay ulaşabilirsiniz diye cevap yok... Biz de eğer biz gişelerden geçen arabayı sizden önce duyuyorsak, ve de siz çalıntı ihbarımızı dahi dikkate almadıysanız, bunu ihbar olarak saymayıp kılınızı kıpırdatmamanız gayet normal dedik çıktık.