|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Opel Corsa 1.7 DTI
|
13şubat 01.00 saatlerinde altunizadeden çekmeköye doğru giden yolda tünelden çıktıntan hemen sonra arabamız su kaynattığını farkederek emniyet şeridine çektik. Zaten gece olduğu için pek fazla arabada geçmiyordu neyse.4lüleri yaktı arkadaşım araba biraz rölantide bekletip inip motora bakıcaktıkki 1 bilemediniz 2 dk sonra hiç bişey anlamadan araba birden havalandı o an zaten hiç bişey hatırlamıyosunuz neyse bir an önce arabadan indim ve ne göriyim arkamızda clio symbol bize vurmuş
ben böyle bişey görmedim ya koca yolda gelip emniyette dururken bize vurdu. Arkada oturan arkadaşıma bakamadım ilk araç civic hb 1.4ies korkudan bakamadım öldü kesin diye neyse sonradan baktık koltukların arasına sıkışmış kafasını bi yere vurmamış. Vuran kişiler araç sıkıştırdı falan görmedik sizi dedi ama o saatte nasıl araç sıkıştırıyo anlamadım. 120 civarı vurduk dedi ama rahat 140 vardı hızları valla yalandan yere ölücektik araban inmiş olsaydık şuan yoktuk. Anmelden | Facebook buyrun vaziyeti görün yok böyle bişey valla. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Astra Coupe 2.0T
|
geçmiş olsun...
verilmiş sadakanız varmış __________________________________ Turbo Engine Astra Bertone Coupe Turbo [Stage 1] Powered by Opel Tech Service |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: sattim..
|
geçmiş olsun üstad,, Allah korumuş gerçektende,,, dikkatli olmalı böyle konularda..
Saygılar Rıdvan. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
o işin içinde fehmi varsa bi cenabetlik vardır. şaka bi yana geçmiş olsun. Emniyet şeridinden gitmeye çok meraklı olduğumuz için böle kazalar yaşanıyor allah korumuş
__________________________________ '06 Mini Cooper S |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
fena iç çekmişsin bak burda benim içim daraldı.
![]() mala gelsin canda bişey yoksa düzelir geçmiş olsun o saatte emniyete girip size vurması harbi büyük kısmetsizlik __________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Fehmi yoktu sonradan geldi haberi alınca. Teşekkürler arkadaşlar. Arkada oturan arkadaşım şuan hiç bişey hatırlamıyor zaten bilinç kaybı var ama allahtan kırık çıkık gibi bişey olmadı valla Allah korudu.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ---Tekstil-Nakış-ithalat ihracat---07 jetta fsi,05 corsa c 1.4, hain coupe 3.25
|
geçmiş olsun dikkatli olmak lazm emniyet seridi daha tehlikeli zaten...çarpan arkadaslar alkollumuydu ?
__________________________________ live drifting ,love drifting http://img9.imageshack.us/img9/7756/img4004u.th.jpg |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ef
|
çok çok geçmiş olsun
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Arkadaşın arabası adam daha yeni komple boyatmıştı gözü gibi bakıyordu sebebsiz yere öyle bir kazanın olması çok üzdü valla.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Vosvos
|
geçmis olsun , raporda bi sıkıntı olmadı inş ?
__________________________________ Oğuzhan ÖKSÜZ "Feel like a SuperStar" MaxiWos,
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
Cok gecmis olsun
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: E320 & Fiesta 1.4TDI
|
Geçmiş olsun Allah korumuş.
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
vti fiyatından gömün gitsin
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Çarpan arkadaşta alkol yoktu ama büyük ihtimal bir araba vardı önlerinde emniyetten makaslamaya çalıştırlar bize girdiler.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
şimdi bu iş nasıl olucak karşı taraf %100 hatalı gözüküyor polislerde öyle dedi. Yanlız iki araabanında kaskosu yok sadece trafik sigortası var. Kaç para alabiliriz ?
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
trafik sigortasından 15000tl ye kadar alabilme şansınız var. sıkıntı olmaz
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
NEkadar verirler bizim araca tahminin ?
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: civic
|
cliocu arkadaşının akrabalarını emniyet şeridinde seveceksin ki anlayacak emniyet şeridinin ne amaç için olduğunu..
geçmiş olsun, cana gelmesin gerisi mühim değil.. __________________________________ . |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
4 5 kurtarırdım ben olsam şaseler falan kaydı maydı yazın senaryoyu işte
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 20:19 ::::

ben böyle bişey görmedim ya koca yolda gelip emniyette dururken bize vurdu. Arkada oturan arkadaşıma bakamadım ilk araç civic hb 1.4ies korkudan bakamadım öldü kesin diye neyse sonradan baktık koltukların arasına sıkışmış kafasını bi yere vurmamış. Vuran kişiler araç sıkıştırdı falan görmedik sizi dedi ama o saatte nasıl araç sıkıştırıyo anlamadım. 120 civarı vurduk dedi ama rahat 140 vardı hızları valla yalandan yere ölücektik araban inmiş olsaydık şuan yoktuk.