Çok geçmiş olsun
Printable View
Çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun Allah korumuş daha görecek günleriniz varmış..
geçmiş olsun...
verilmiş sadakanız varmış.
geçmiş olsun,allah korumuş,bunun gibi olayları görüpte ders alan trafik canavarları olur inşallah...
çok geçmiş olsun Allah korumuş ....
geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız.
çok geçmiş olsun verilmiş sadanız varmış
çok geçmiş olsun büyük bişey atlatmışsınız verilmiş sadakanız warmış..
geçmiş olsun çok kötü olabilirmiş
cliocuyu dövermisin öldürürmüsün :mad:
Çok büyük geçmiş olsun, dün gece 2-3 gibi karşıdan dönerken clio gördüm ama arkasında birde siyah yada koyu renli araç vardı, sanırım çekici yüzünden sizin arabayı fark etmedim, polis aracı filanda vardı baktım herşey yolunda devam ettim.
Ama gerçekten o saat'te kaza nasıl olmuş anlamamıştım 1-2 tane araç geçiyordu okadar.
Allah daha beterinden korusun, inşallah daha iyi yaparsınız yada daha iyisini yerine koyarsınız.
geçmiş olsun, Allah korumuş sizleri
geçmiş olsun en çok korktuğum şey arkadan birinin çarpması gozum hep aynada boyle durumlarda ;)
çok gecmıs olsun, Allah beterinden saklasın..
ne kadar mal insanlar var ya .neyse Allah korumuş.
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış cidden Allah beterlerinden korusun..
Geçmiş olsun.Altındaki sümbüle bakmadan 140 la makasa giriyorlar ya onada şaşmıyor değilim.
Gecmis olsun.bu millet mal ya nasl araba kullaniyolar anlamiorm trafik sigir dolu.
Ayni yolda bende arkadan birine patliyodum sebepsiz yere trafigi yavaslatmislar duramadim can havli ile baktim sag bos saga attimda kurtardim.sakin kullanin dicem bugun hep sakin kullandim ama yine sigir dolu allaha emanet gidiyoruz
Cok gecmis olsun
çok geçmiş olsun
ben bu kazayı dün gördüm geçerken.. geçmiş olsun
çok gecmiş olsun
gecmis olsun kardesim verilmis sadakaniz varmis.
geçmiş olsun Serkan size bişey olmamış iyiki..
çok geçmiş olsun. bence çekin yetkili servise. kol gibi girsin karşı tarafın sigortasına. hem karşı tarafa ne kadar girerse ilerde o kadar zor kasko yaptırır pahalı yaptırır ders olur adamada. hatta yetkilinin perte cıkarma ihtimali bile olur.
cok gecmıs olsun serkanım allah beterınden saklasın
cok geçmiş olsun valla artık kaldırımlar bıle guvenlı degıl
geçmiş olsun çok :(
Eyvallah arkadaşlar çok dikkatli olun valla şakası yok işin.
Geçmiş Olsun Allah Korumuş.
geçmiş olsun kardeş...
geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Allah esirgemiş.
büyük gecmiş olsun ALLAH c.c. korumuş
Büyük geçmiş olsun.:Allah korumuş..
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun usta allah korumuş mala gelsin cana gelceğine
Size bişey olmaması sevindirici.Çok geçmiş olsun
sağolun arkadaşlar.
Yanlışım yoksa Tamda yolun en tepesi geriden gelen araçlar rahat 500-600 metreden görebilir emniyet şeridinde araba olduğunu.Çok dikkatsiz insanlar , ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun.