|
|
#1 | |||
![]() |
Cs için Sxe kurunca girdi makinaya ne yapsam ne etsem kaldıramıyorum ...
kurmadık spyware - virus prog. kalmadı , regeditten te silmedik yer bırakmadım ne yapsam etsem gitmiyor. Explorer açılış sayfasını localstrike ın kendi sayfası yapıyor , onu düzeltiyorsun yeni tab açınca oda direk onların sitesi ile açılıyor , explorer ı kapat aç ana sayfa sayfada gene onu karşında buluyorsun ! Nasıl kurturlcam bundan biri yardım etsin lütfen __________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|||
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Honda CRX
|
Al bendende okadar. anasayfam google idi ama sımdı local strıke oldu ve anasayfa olarak ayarla kutucugum aktıf halde degıl yanı degıstıremıyorum :S
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
Oyunu kururken en son finish te anasayfamı bununla degiştir var o tiki kaldırsanız bunlar olmıcak
![]() İnternet Explorer da giriş sayfası değişmiyor diyenler | Blog Wolkanca çözüm olabilir daha önce bu yöntemle çözmüştüm.. |
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: -
|
bu bendede şu şekilde var
bir site ismini yanlış yazıyorum tıklıyorum direk localstrike bağlanıyor google gibi nasıl düzeltebiliriz :S |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bana geçen gün Bs Player yüklerken oldu bu tarz bişey anasayfa değişti yeni sekmede bing sayfası açmaya başladı eklenti kurmuş meğersem kaldırınca düzeldi eklentilerinizi kontrol etmenizi öneririm
__________________________________ .
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
google chrome kullanıyosan seçneklerden localstrike ı kaldır ordan düzeliyo
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Silmeyi başardım ...
Regedit e girince sadece inter in main ayarlarına bakıyordum sadece ordan silmek yetmiyormuş , internet explorer da oluyor diye sadece onun içine bakmıştım ama C de bi kaç tane daha sıçramış f3 le komple arama yapınca başka yerlerdede bi kaç dosya buldu onları silince pert oldu sonunda kurtuldum . kafama atlim daha önceden adam gibi arasana .Hakikaten bu aralar bişi var bende mala bağladım hayırlısı ... __________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: '95 şahin
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
Combofix+İnternet exproler kullanmamak çözüm olabilir geri kalan herşey için regedit
__________________________________ .
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |