|
|
#1 | |||
![]() |
Herkese selamlar
42" 1500 tl ye kadar lcd tv almayı düşünüyorum. Tabi ki taksitle alı cam var mıdır sağda solda kampanya yada Ankara da olup ben sana hesaplı alırım diyen? Geçenlerde ostim de bir yerde ucuz ucuz satmışlar tv leri ama ona yetişemedim. usb den film oynatması ve 100hz olması benim için yeterli. Şuradan hesaplı alırız derseniz de cumartesi gidip alırız.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 98vts-00gtı-00vts-99gtı-?
|
son verecegın rakam 1500 mu?
__________________________________ EN KÖTÜ GÜN BUGÜNSE BU GÜNDE FENERBAHÇE.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
aslında üstüne çıkarım ama sonu gelmiyo o yüzden 1500ü geçmek istemiyorum fazla + -100
Son Düzenleyen Alican; 14-02-2011 21:53. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 98vts-00gtı-00vts-99gtı-?
|
kardes bizim markette(koçtaş) bıdaha gelmıycek urunler vardı teshır olanlarda vardı led falan.bı bakayım varsa bıseyler haberlesırız.
__________________________________ EN KÖTÜ GÜN BUGÜNSE BU GÜNDE FENERBAHÇE.. |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: var
|
Samsung 40C650 kesinlikle tavsiye ederim
kendim de kullanıyorum USB den herşeyi çalabiliyor MKV de destekliyor + 100hz PS3 Bluray Kablo Tv herşeyiyle fevkalade VATAN COMPUTER - SAMSUNG - FULL HD-102 cm LCD TV, Ultra Clear, 100HZ, 1920x1080, DLNA, 4xHDMI, 40C650-52-54 - Televizyon |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Saolasın Tufan benimde düşündüğüm cihazlar arasında
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
40c650 iyidir reis, bende 40c530 var çok memnunum.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Arıyor...
|
Vatan pc de %25 indirim filan oluyo gayet uygun fiyatlara geliyo.Dünde %20 indirim vardı.
Tabi World cart varsa. ama vatan yılbaşından beri bu 3. kez inidirdi. yine olur bu aralar.ordan almak mantıklı. Bende düşünüyorum 100 HZ 42" bi lcd ama karar veremedim. Led mi alsam diye ledlerde çok pahalı. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
40-42" arasında gidip geliyorum bazen hesaplı led tv lerde oluyor.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
bence en az 102 cm al. 40 lar keyif vermiyor biyerden sonra, bende 102 almadığıma pişmanım
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
bende yer sebebiyle 82 cm lcd almayı düşünüyorum model tavsiyelerini bekliyorum
__________________________________ hayat arabamla 2011 mil. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Yokmu tavsiyesi olan
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
alican led tv yok sen bakma. led aydınlatmalı lcd onlar. zaten alacağın görüntü de lcd den daha iyi değil. 40c650 yi al keyfine bak derim en başta. ama şunu unutma 650 nin ekranı parlaktır. mat bir ekranı yok. yani tavandaki lambayı da görürsün ekranda yer yer kendini bile görürsün ayna misali. yani hem akşam hem de karanlık bir ortam olursa tadından yenmez ama gündüz ve bulunduğu ortamda ışık olursa sıkıntı verebilir. ve tv yi uzun süreler izleyeceksen gözünü yorar parlak ekran görüntüsü. ultra clear panele sahip cünkü. clear panel görüntü açısından daha iyidir. mat ekranlı modeller de var yine çok iyi .. 630 serisini öneririm. hem de fiyat açısından daha makul olabilir.
kentpark a geç kardeşim sen en iyisi. media markt ve darty den fiyatları karşılaştır. teknosa da var orada orada da bak fiyatlara. teknosa deyip geçme bazen bir tv için bütün elektronik marketlerden iyi fiyat verebiliyor. ve vatan la electro world kaldı. bu arada lg led tv lerde 12 aylık digiturk hd ucretsiz veriliyor. olur da lg den bir model begenirsen bu kampanyaya dahil olup olmadığını sor aldıgın yerin. misal electro world dahil onu biliyorum ama aynı tv media markt da o kampanyaya dahil degildi. samsung 40c650 nin parlak ekranını gör derim önce. eğer yansımalardan şikayet edersen ki tv bölümleri genelde karanlık olur o zaman 630 modellerine bak. mat ekran ve ultra clear degil sadece clear panel olacak. |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
dediklerini az çok anladım cumartesi bir kent parka gidip bakayım
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
__________________________________ hayat arabamla 2011 mil. |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
yakından izlerseniz gözleriniz pixelleri seçer ve bozuk bir görüntü izler gibi olursunuz. uzaktan da hareketler akıcılıktan uzaklaşır. ama şunu bilin ki şu an çoğu görüntü işleyici kişiler crt yani bizim deyimimize tüplü ekranları kullanır. onun görüntüsünü beklemeyin sadece.
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: SPOON CIVIC
|
40c650 aldım 1590tlye vatandan 2 ay oldu cok memnunum bılgısayardan ethernetten dosya paylasımı ınternet tv her turlu format okuyor 1gb hdd bagladım cok guzel fılm seyrettırıo hd fılmlere alısınca normal fılm seyretmez oldum
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: benim arabam yokki ;)
|
SONY bayine bir git araştır kampanyası vardı gecenlerde görmüştüm dedigin özelliklerde var olması lazım
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 20:21 ::::

var mıdır sağda solda kampanya yada Ankara da olup ben sana hesaplı alırım diyen? Geçenlerde ostim de bir yerde ucuz ucuz satmışlar tv leri ama ona yetişemedim. usb den film oynatması ve 100hz olması benim için yeterli.